Οι οραματιστές του πιο κρεμώδη καφέ espresso, του espresso Portioli!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli Espresso κ. Νίκος Πάπας στο νέο «έξυπνο» Εργοστάσιο καφέ Portioli.

Τέσσερις φορές μεγαλύτερο, ακόμα πιο σύγχρονο, ενεργειακής κλάσης «Α» για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης, έξυπνο φωτισμό με τη χρήση της κινητής σκεπής, με φωτοβολταϊκά συστήματα στην οροφή του για το χαμηλότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Με εκλεκτές γεύσεις και τη καλύτερη ποιότητα, η Espresse SA από το 1996 παρέχει αποκλειστική διάθεση του καφέ Portioli στην Ελλάδα. Ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης καφές της ιταλικής εταιρείας, διακεκριμένος για τη ντελικάτη γεύση και τη ποιότητα του, φτάνει σε εμάς από το Μιλάνο της Ιταλίας και διανέμετε σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts