Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία της γυναίκας – Η Δρ. Έφη Ρομποτή στο σεμινάριο του American Academy of Anti-Aging Medicine!

Η Δρ. Έφη Ρομποτή παραβρέθηκε με ενθουσιασμό στο συνέδριο της American Academy of Anti-aging Medicine, “Endocrine Balance and Bio-Identical Hormone Restoration Therapy”.

Όλες οι ορμονικές διαταραχές, οι αιτίες τους, τα καινούργια μέσα ανίχνευσης τους και η συχνά διαφορετική οπτική από την τρέχουσα, για την αναγκαιότητα θεραπείας, συζητήθηκαν στο συνέδριο για τις βιομιμιτικές ορμόνες της Αμερικάνικης Ακαδημίας Αντιγήρανσης στο Σικάγο από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2023.

Η καλή ορμονική ισορροπία μας είναι εκείνη που μας χαρίζει ποιότητα ζωής σε όλες τις ηλικίες. Οι ορμόνες κυκλοφορούν μέσα από το αίμα και την λέμφο σε όλο μας το σώμα και επηρεάζουν κάθε κύτταρο του οργανισμού μας.

Η παραγωγή τους επηρεάζεται άμεσα από καταστάσεις του οργανισμού μας, αλλά και από την διατροφή, το βάρος, τα φάρμακα ή τα συμπληρώματα που παίρνουμε, την άσκηση, τον ύπνο και το στρες. Το πως φαινόμαστε, αισθανόμαστε, ανασαίνουμε, υπάρχουμε, είναι αντανάκλαση της ορμονικής ισορροπίας ή της έλλειψης της.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο στο κανάλι της Μαιευτήρα – Χειρουργού Γυναικολόγου, Έφης Ρομποτή στο YouTube: 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »