«Ο πατέρας μου Κώστας Βουτσάς ήθελε κάθε βράδυ να είμαστε έξω» – Η κόρη του, Σάντρα, εξομολογείται!

Στούντιο 4: Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, ήταν η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα και μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον αγαπημένο της πατέρα

«Άρχισα να κάνω παρέα με τον μπαμπά μου. Ειδικά στα τελευταία χρόνια της ζωής του. Όταν γνώρισε ο πατέρας μου την Αλίκη (σ.σ: Κατσαβού) έκανα τον σταυρό μου. Έλεγα “Δόξα το Θεό”, γιατί ήθελε να είμαστε κάθε βράδυ έξω. Εγώ του έλεγα ότι δεν μπορώ κάθε βράδυ, κουράζομαι, εκείνος έλεγε όχι θα βγούμε.

Μια φορά εγώ είχα γυρίσει σπίτι κουρέλι και τον πήρα τηλέφωνο κατά τις 7, του λέω μπαμπά να σου πω κάτι! Μου λέει “δεν πιστεύω να… Μπράβο συγχαρητήρια! Και θα αφήσεις τον πατέρα σου μέσα;”. Μου κράταγε μούτρα μετά. Ήθελε να βλέπει κόσμο, τρελαινόταν», είπε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά όπως θα δείτε και στο βίντεο:

«Ο πατέρας μου ερχόταν κάθε απόγευμα να με διαβάσει, ήταν πολύ αυστηρός», είπε σε άλλο σημείο:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »