Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο! Η αντίδραση της καταγγέλλουσας και η παράκληση

Χαμός γινόταν από νωρίς το πρωί έξω από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τη διεξαγωγή της δίκης του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την καταγγελία την πρώην συντρόφου του για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων» όπως αναφέρει το κατηγορητήριο.

Ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατήσει χαμηλό προφίλ, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Το αντίθετο συνέβη όμως με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε για το πλημμέλημα το οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, μπορεί και να μετατρεπόταν σε κακούργημα.

Όμως, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη, η συνήγορος της γυναίκας, Αντιγόνη Πρίλη μιλώντας στις κάμερες, είπε μεταξύ άλλων:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, το έχω πει σε όλους σας, έχω αποστείλει δελτίο τύπου, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.

Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Παρακαλώ θερμά, έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της.

Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που η κοπέλα θα τον ξαναδεί, αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα», είπε η δικηγόρος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »