Πέντε τρόποι φροντίδας του σαλονιού από την Factory Sofa

Το σαλόνι είναι από τα έπιπλα του σπιτιού που χαίρεστε περισσότερο. Για να παραμένει πάντα σε άψογη κατάσταση χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα σας.

Με λίγες απλές κινήσεις μπορείτε να διατηρείτε το σαλόνι πάντα «σε φόρμα». Ακολουθείστε τις συμβουλές φροντίδας των ειδικών της Factory Sofa!

1ο βήμα. Απομακρύνετε τακτικά τη σκόνη από το σαλόνι σας. Η σκόνη που προσκολλάται στις ίνες του υφάσματος, μπορεί να προκαλέσει την φθορά του. Χρησιμοποιείστε κατά προτίμηση ηλεκτρική σκούπα και μόνο το εξάρτημα με τη μαλακή βούρτσα.

2ο βήμα. Τινάζετε με απαλές κινήσεις τα μαξιλάρια πλάτης και τα διακοσμητικά μαξιλαράκια για να απομακρύνονται μικρές ανομοιομορφίες ή πτυχώσεις που προκαλούνται κατά τη χρήση.

3ο βήμα. Εναλλάσσετε μια φορά το μήνα τα μαξιλάρια πλάτης και έδρας, ώστε αυτά να διατηρούνται ομοιόμορφα.

4ο βήμα. Αποφεύγετε να κάθεστε συνέχεια στα μπροστινά άκρα των μαξιλαριών έδρας, γιατί μακροχρόνια είναι δυνατό να οδηγήσει σε παραμόρφωσή τους. Τα μπράτσα και τα υπόλοιπα στοιχεία του σκελετού δεν πρέπει να επιβαρύνονται.

5ο βήμα. Προστατεύετε το σαλόνι σας από το άμεσο και έντονο ηλιακό φως που μακροχρόνια μπορεί να επιφέρει ελαφρύ ξεθώριασμα του χρώματος.

Αναζητήστε τον οδηγό αγοράς καναπέ από την Factory Sofa στο επίσημο site https://www.factorysofa.gr.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών