Πίλινγκ χωρίς ξεφλούδισμα; Τώρα γίνεται!

Το μέλλον της ομορφιάς είναι εδώ. Το ολοκαίνουργιο πίλινγκ βιοδιέγερσης PRX T33 αλλάζει τα δεδομένα γιατί πετυχαίνει ανάπλαση και διόρθωση των ατελειών χωρίς ξεφλούδισμα ή άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια. Λάμψη, διεσταλμένοι πόροι, σφριγηλότητα, ουλές και ραγάδες βελτιώνονται χάρη στην ισχυρή αλλά ευγενική δράση ενός πρωτοποριακού μίγματος οξέων. Η φόρμουλά του συνδυάζει 33% TCA, υπεροξείδιο του υδρογόνου και κοχικό οξύ. Αυτή η σύνθεση παρέχει όλα τα οφέλη ενός TCA πίλινγκ, χωρίς τις σχετικές παρενέργειες όπως, δυσφορία του ασθενή και έντονη απολέπιση τις επόμενες ημέρες. 

Φυσικά η δερματολογική κλινική Tzouma Clinic ενημερώνεται ,συνεχώς, για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της δερματολογίας και αισθητικής, και γι’ αυτό εφαρμόζει αποκλειστικά την θεραπεία πίλινγκ βιοδιέγερσης PRX T33 από έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό.

Η διαφορά του πίλινγκ βιοδιέγερσης από τα κοινά πίλινγκ είναι ότι το TCA διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας έντονη διέγερση η οποία δίνει άμεση ενυδάτωση, και σύσφιξη της επιδερμίδας ενώ αφήνει ανέπαφη την ανώτερη επιφάνεια του δέρματος. Ολοκληρώνεται σε 5 επαναλήψεις ανά 10-15 ημέρες. Το δέρμα συνεχίζει σταδιακά να βελτιώνεται έως 6 μήνες μετά.

Η μέθοδος πίλινγκ βιοδιέγερσης PRX T33 απευθύνεται σε όλους τους τύπους  δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Το προσωπικό της Tzouma Clinic με την γνώση και την εμπειρία του θα σας βοηθήσει να συνδυάσετε την θεραπεία βιοδιέγερσης PRX T33 με οποιαδήποτε εξατομικευμένη θεραπεία που ταιριάζει σε εσάς, για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Επίσης, αποκλειστικά στη δερματολογική κλινική Tzouma Clinic θα βρείτε προϊόντα ενίσχυσης και διατήρησης των αποτελεσμάτων του PRX T33.

Για την θεραπεία μη ενέσιμης βιοανάδρασης PRX T33 καθώς και για άλλες αισθητικές και δερματολογικές θεραπείες, η εξειδικευμένη δερματολόγος Αναστασία Τζούμα και το προσωπικό της Tzouma Clinic είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες στο site https://www.tzouma.gr/el/ ή στα τηλέφωνα  210 2209000 και 2103425965.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών