Παγιδευμένοι spoiler: Ακριβώς έτσι θα δολοφονηθεί ο Άγγελος

Παγιδευμένοι spoiler: Ο γιος του μεγαλοδικηγόρου Αλέκου Χατζή, με τον οποίο βρίσκονται συνέχεια σε κόντρα, με τη βοήθεια των γονιών του, της Υβόνης και του Αλέκου θα βγει από τη φυλακή με σκοπό να μπει στο νοσοκομείο να νοσηλευτεί επειδή δεν νιώθει καλά.

Παρόλα αυτά, όταν όλα θα δείχνουν πως έχουν πάρει το δρόμο τους, τα δεδομένα θα ανατραπούν πλήρως. Κι αυτό διότι λίγο πριν φθάσει στη φυλακή κάποιοι θα φροντίσουν να βάλουν τέλος στη ζωή του!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως και τώρα για τη σειρά Παγιδευμένοι, ο Άγγελος θα δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από το νοσοκομείο.

Κάποια στιγμή όπως θα δούμε στη συνέχεια ο Άγγελος – με τη βοήθεια των γονιών του, της Υβόνης και του Αλέκου – θα βγει από τη φυλακή με σκοπό να μπει στο νοσοκομείο να νοσηλευτεί επειδή δεν νιώθει καλά.

Όταν όλα θα είναι καλά για τον Άγγελο θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη φυλακή. Λίγο πριν φθάσει όμως στη φυλακή κάποιοι θα φροντίσουν να βάλουν τέλος στη ζωή του.

BONUS VIDEO:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9945 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr