Περνούν στην αντεπίθεση Κυριάκου – Αρναούτη

Δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία. Παρά το γεγονός πως η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, τα κορίτσια δείχνουν αποφασισμένα να παίξουν μέχρι το τέλος. Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου θα κινηθούν νομικά μετά από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του τροχαίου και την μήνυση της οικογένειας του Παντελίδη.
Όπως λοιπόν όλοι γνωρίζουμε, ο  εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο κρίνοντας ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης.
Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Κυριακού και της Αρναούτη.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Έθνος», το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Και συνέχεια θα διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.
Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη. Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Τον καιρό, δηλαδή που η ίδια παλεύει σε αίθουσες χειρουργείων.
Η Μίνα Αρναούτη ανακοίνωσε στο facebook: «Μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων, ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση… Βλέπετε οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους… Ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια…. Δεν είμαι και ο Ιησούς».

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως το «Βέρτης» δεν είναι το πραγματικό όνομα του Νίκου Βέρτη!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9913 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr