Ποικιλία, ποιότητα και μοναδική γευστική εμπειρία με espresso Portioli! 

Ο καφές αποτελεί μια πρωινή «ιεροτελεστία»! Μας τονώνει, μας δίνει ενέργεια σε περιόδους έντονης εργασίας και μας κρατάει συντροφιά στις στιγμές με φίλους και εχθρούς! Ο καφές espresso Portioli ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα σε αποκλειστική διάθεση από την Espresse Α.Ε

Ο Νίκος Πάπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli espresso, οραματίστηκε και υλοποίησε την απόλαυση ενός espresso caffe στην Ελλάδα. Έβαλε στη ζωή του σύγχρονου καταναλωτή τον γλυκόπιοτο, κρεμώδη και αρωματικό καφέ Portioli espresso ιδρύοντας το 1996 την εταιρία με αντικείμενο τον καφέ espresso και τα προϊόντα του Ιταλικού Οίκου Portioli. Από το ξεκίνημά της έως και σήμερα, αντικατοπτρίζει την ποιότητα των προϊόντων καφέ με γνώμονες το πάθος, το ήθος και την αξιοπιστία που την χαρακτηρίζουν. Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την Espresse SA – Portioli espresso στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, και κατέταξαν τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του που χαρίζουν μία γλυκιά και κρεμώδη γεύση σε συνδυασμό με ένα διαφορετικό άρωμα που ξεφεύγει από τα κλασικά. 

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, προσθέτοντας ποικιλία στην γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προϊόντων της. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts