Σάκης Ρουβάς: Δείτε τα τρία αδέρφια του τραγουδιστή

Ο Σάκης Ρουβάς ανήκει σε μία πολύτεκνη και αρκετά δεμένη οικογένεια. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον και κανείς δεν μπορεί να «διαλύσει» τον οικογενειακό δεσμό που έχουν μεταξύ τους.

Ο Σάκης Ρουβάς προερχόμενος από μία πολύτεκνη και αγαπημένη οικογένεια, θέλησε να δημιουργήσει κι ο ίδιος την δική του γλυκιά οικογένεια με την Κάτια Ζυγούλη.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και πάντα φροντίζουν να είναι δίπλα σε κάθε τους βήμα και να τα συμβουλεύουν.

Πάμε να γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τα αδέρφια του τραγουδιστή.

Οι γονείς του, Κώστας Ρουβάς και Άννα Μαρία Παναρέτου, απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Σάκη, ο οποίος είναι 50 ετών και είναι ο μεγαλύτερος, τον Βασίλη 46 ετών και τον Απόστολο 44 ετών.

Τα τρία αδέλφια μεγάλωσαν στο νησί του Ιονίου, την Κέρκυρα. Οι γονείς τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ο πατέρας τους ξαναπαντρεύτηκε κάνοντας τον τέταρτο γιο της οικογένειας, τον Νίκο Ρουβά, ο οποίος είναι 30 ετών.

Από την στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, ολόκληρη η οικογένεια τον στήριξε και συνεχίζει να τον στηρίζει, όμως αποφάσισαν να βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο αδελφός του Βασίλης είναι πάντα στο πλευρό του, αφού είναι και στενός του συνεργάτης.

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το «Πάμε Δανάη» καθώς μαγείρευε στην κουζίνα της εκπομπής. Φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από το Survivor και πριν λίγες μέρες είχε ευχαριστήσει τον Σάκη Ρουβά, λέγοντας: «Θέλω να κάνω μια ωραία αφιέρωση. Είναι η πρώτη μου πιο προσωπική. Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον αδερφό μου. Δεν αγαπώ κανέναν ξεχωριστά περισσότερο ή λιγότερο αλλά θέλω να του αφιερώσω αυτήν τη νίκη. Από μικρό πάντα με προστάτευε, με καθοδηγούσε κι είναι πραγματικά το ίνδαλμά μου και το παράδειγμά μου για τη ζωή. Θέλω να την αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη, που τον αγαπώ πολύ».

Ο μικρότερος της οικογένειας είναι ο ετεροθαλής αδελφός τους, ο Νίκος, ο οποίος είναι 30 ετών και ζει στην Κέρκυρα.

Ο νεαρός ασχολείται με τη γλυπτική και το ξύλο, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.
Πρόσφατα, ο ίδιος άνοιξε και το δικό του εργαστήριο γλυπτικής με ξύλα, ενώ παίζει και κιθάρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts