Σασμός εξελίξεις: Ο γάμος Αστέρη – Αργυρώς τινάζεται στον αέρα

Σασμός εξελίξεις: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, αφού ο Σταύρος και η Καλλιόπη δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στον Αστέρη και στην Αργυρώ οι οποίοι θέλουν να παντρευτούν.

Από την άλλη, η Θοδώρα μαθαίνει ότι είναι έγκυος, ενώ ο Μύρος ανακαλύπτει πως ο φονιάς του Κώστα είναι ο Παύλος.

Αστέρης και η Αργυρώ έχουν πάρει την απόφαση να παντρευτούν και μαζί με τον γιο τους να αφήσουν πίσω τους όλες τις συμφορές του παρελθόντος. Παρόλο που η Καλλιόπη έχει αποδεχτεί με χαρά τον Πετράκη ως εγγονό της, δεν μπορεί να δεχτεί την Αργυρώ για νύφη της. 0 Αστέρης, όμως, για να μπορέσει να παντρευτεί την αγαπημένη του, θέλει την ευχή της μητέρας του και γι’ αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει την καρδιά της να μαλακώσει.

Χάρη στην επιμονή του, η Καλλιόπη αναθεωρεί τη στάση της, αλλά θέτει στο ζευγάρι τους δικούς της όρους. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε, όταν συναντάει την Αργυρώ, της ζητάει να πάει να μείνει στο σπίτι τους μαζί με τον Πετράκη ώστε να καταφέρουν να γίνουν οικογένεια. Η πρότασή της αιφνιδιάζει την κοπέλα, η οποία της ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη κλονίζει τη γιαγιά, καθώς συνειδητοποιεί ότι οι Σταματάκηδες πλησιάζουν όλο και περισσότερο την οικογένειά της και κυριεύεται από πανικό!

Το ένστικτό της λέει πως νέες τρικυμίες θα έρθουν σύντομα και η αλήθεια είναι πως δεν πέφτει έξω… Την επομένη, η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει στο ζευγάρι πως για να επιτρέψει αυτόν τον γάμο θα πρέπει ο Πετράκης να πάρει το επίθετο του γιου της και να γίνει επίσημα ένας Σταματάκης. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Αστέρης επικοινωνεί με τον Σταύρο και του ζητάει να ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε ο μικρός να αλλάξει επίθετο. Όμως ο Σταύρος γίνεται έξαλλος και λέει στον Αστέρη πως αυτό θα συμβεί μόνο πάνω από το πτώμα του!

Οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση και στη συνέχεια ο Αστέρης, αναστατωμένος, ενημερώνει την Αργυρώ για τις εξελίξεις. Το ζευγάρι είναι σε πανικό και προσπαθεί να βρει μια λύση. Όμως ούτε ο Σταύρος ούτε η Καλλιόπη κάνουν πίσω με αποτέλεσμα να τινάζουν τον γάμο τους στον αέρα! Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς ναυαγούν και είναι καταρρακωμένοι.

Παράλληλα, η Θοδώρα, έχοντας μάθει ότι μπορεί να κάνει παιδιά, προσεύχεται στον Θεό να ευλογήσει εκείνη και τον Λευτέρη με ένα μωρό. Πράγματι, οι προσευχές της εισακούονται και, όπως θα δούμε, η κοπέλα μένει έγκυος. Όταν κατά τη διάρκεια ενός υπερήχου ο γυναικολόγος της τής λέει πως θα γίνει μητέρα, η Θοδώρα πετάει από τη χαρά της. Μάλιστα, η κοπέλα και ο Λευτέρης ανυπομονούν να έρθει η στιγμή που θα κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους.

Παράλληλα, ο κόσμος του Μύρου κλονίζεται συθέμελα όταν, κατά τύχη, γίνεται αυτήκοος μάρτυρας μιας συζήτησης μεταξύ της Άσπας και του Παύλου. Συγκεκριμένα, ακούει την κοπέλα να λέει στον Παύλο πως αισθάνεται άσχημα που τον έβαλε να σκοτώσει τον Κώστα και να βάψει τα χέρια του με αίμα. 0 Παύλος τότε της απαντάει πως ό,τι έκανε το έκανε επειδή το ήθελε ο ίδιος, δεν τον ανάγκασε κανείς να προβεί σε αυτή την πράξη.

Ο Μύρος, συνειδητοποιώντας πως ο Παύλος και η Άσπα ευθύνονται για τον φόνο του Κώστα, γίνεται έξαλλος και φεύγει από το σπίτι. Πλέον η ζωή του Παύλου είναι στα χέρια του αστυνόμου, ο οποίος σκέφτεται αν θα τον καταγγείλει.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός φινάλε: To τέλος των ζευγαριών – Πίκρες, στεναχώριες, χαρές, αγωνίες αλλά και όμορφες στιγμές

Σασμός: Απαρηγόρητοι Καλλιόπη και Αστέρης! Η κίνηση του Μαθιού που τους σοκάρει

Πηγή mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts