Σασμός: Η απόδραση του Τόλη από τις φυλακές και όλη η αλήθεια

Σασμός: Μυστικά αποκαλύπτονται. Ο κίνδυνος μεγαλώνει… Η κατάσταση στις φυλακές γίνεται όλο και πιο περίεργη.
Ο Βλάσης Καραπάνος ετοιμάζεται για την μεγάλη επίθεση, έχοντας στο πλευρό του τον Αστέρη Σταματάκη. Ακόμη και το έγκλημα του Τόλη έχει αποκαλυφθεί. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τη μεγάλη απόδραση στη σειρά Σασμός.
Ο Θάνος Μπίρκος, ο υπέροχος Τόλης, καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day μίλησε για τις επόμενες εξελίξεις, αλλά και τα σχέδια των συγκρατούμενών του! Χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι σκηνές που ακολουθούν, θα κόψουν την ανάσα.


Ο Τόλης είναι ένας χαρακτήρας με πολλές αντιθέσεις. Από τη μία, δείχνει πως αγαπά την τέχνη, είναι ήρεμος, απέχει από επεισόδια στη φυλακή, αλλά από την άλλη μαχαίρωσε έναν άνθρωπο πολλές φορές γεμάτος οργή, οδηγώντας τον στο θάνατο.

Ο Θάνος Μπίρκος ξεκαθάρισε πως (σύμφωνα με όσα ξέρει ως τώρα), δε θα φύγει από το πλευρό του Αστέρη, ακόμη κι όταν εκείνος θα σταθεί πλάι στον Καραπάνο. Όσον αφορά στην απόδραση από τις φυλακές, ο ηθοποιός δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, υπονοώντας πως οι ανατροπές είναι πολλές.
Μέχρι την μεγάλη ημέρα της δίκης, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Ο Αστέρης θα περάσει από πολλές περιπέτειες, ενώ σύντομα θα οδηγηθεί και στο νοσοκομείο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts