Σασμός: Η Μαρία Πρωτόπαππα αποχωρεί από την σειρά και πάει σε άλλη;

Σασμός: Ο Κώστας Κωστόπουλος έδωσε την απάντηση στις φήμες που θέλουν να αποχωρεί από την σειρά η Μαρία Πρωτόπαππα.
Η κάμερα του Happy Day «μπήκε» στο σπίτι της Καλλιόπης και διέκοψε τα γυρίσματα της σειράς του Alpha, «Σασμός» για να μιλήσει με τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο.
Ο ίδιος έκανε αρκετές αποκαλύψεις και μεταξύ άλλων διέψευσε τις φήμες που θέλουν τη Μαρία Πρωτόπαππα και άλλους πρωταγωνιστές να αποχωρούν στο τέλος της φετινής σεζόν.

HOT: Σασμός: Το αναπάντεχο τέλος για Αργυρώ-Αστέρη! Έδωσε το spoiler o Αυγουστίδης!

«Θα γίνει ένα πέρασμα στον χρόνο, περίπου 1,5 χρόνο. Το τι έχει συμβεί θα το μάθουμε σιγά σιγά. Σε δύο εβδομάδες θα δούμε τη δίκη του Αστέρη τηλεοπτικά. Θα γίνουν και άλλοι φόνοι. Πόσο αγαπημένα πρόσωπα θα είναι θα δούμε. Μπορεί να κατέβουν τα Γιάννενα στην Κρήτη, να ανέβει η Κρήτη στα Γιάννενα» είπε αρχικά ο σκηνοθέτης.

Και πρόσθεσε: «100% θα έχουμε δεύτερη χρονιά στον Σασμό. Είμαστε όλοι και θα είμαστε όλοι. Δεν υπάρχει γεγονός η Μαρία Πρωτόπαππα να είναι σε άλλη σειρά. Η σειρά είναι μία και λέγεται Σασμός. Υπάρχουν πάρα πολύ κακοπροαίρετοι που θέλουν να μην κάνουμε Σασμό. Εμείς θα τον κάνουμε όμως. Είναι ξεκάθαρο. Θα είμαστε εδώ, γιατί εμείς κάνουμε Σασμό».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9529 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr