Σασμός φινάλε: Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Σασμός: Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς πραγματοποιείται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και έτσι επέρχεται και ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες έπειτα από πολλά χρόνια αιματηρής βεντέτας. Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι ιστορίες της δραματικής σειράς του ALPHA και μέχρι το τελευταίο επεισόδιο θα δούμε ξεκαθαρίσματα, αποκαλύψεις και δικαίωση.

Έτσι, ανάμεσα σε άλλα θα παρακολουθήσουμε μία απρόσμενη επιστροφή, η οποία θα φέρει μεγάλη αναστάτωση. Συγκεκριμένα, ο Αντρέας γυρίζει στην Ελλάδα προκειμένου να δώσει τέλος στις εκκρεμότητες που έχει από το παρελθόν του. Όταν οι δικοί του ενημερώνονται για την επιστροφή του ταράζονται, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του.

O Αντρέας επέστρεψε για να εκδικηθεί τον πατέρα του. Όταν ενημερώνεται πως ο Ρούσσος είναι στην Άνω Ποριά, αποφασίζει να γράψει εκείνος το τέλος του συγκεκριμένου ήρωα. θέλει να τον εκδικηθεί, καθώς πιστεύει πως εξαιτίας του έχασε τη μητέρα του και ακολούθησαν για εκείνον και την οικογένειά του τόσα δεινά. Η αναμέτρηση των δύο αντρών μετά την αποκάλυψη της αληθινή σχέσης που τους συνδέει θα είναι σκληρή και θα ειπωθούν μεγάλες αλήθειες, αν και ο στόχος του Αντρέα είναι να σκοτώσει τον Ρούσσο.

Την ίδια στιγμή, τόσο οι Σταματάκηδες όσο και οι Βρουλάκηδες θέλουν να δώσουν ένα τέλος στην αιματηρή βεντέτα που κρατάει τόσα χρόνια ανάμεσα στις οικογένειές τους και έχει γίνει η αφορμή για να χαθούν τόσοι άνθρωποι. Και ο μοναδικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πραγματοποιηθεί ο γάμος της Αργυρώς και του Αστέρη. Ένας γάμος που έχει αναβληθεί πολλές φορές και που πολλοί είναι εκείνοι που τον πολέμησαν. Τώρα οι δυο τους και οι οικογένειές τους αποφασίζουν να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να τον χαλάσει και, όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, τα καταφέρνουν.

Σασμός: Ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει – Ποιος είναι ο Νίκος Βερλέκης που τον υποδύεται; Η ηλικία και το βιογραφικό

Ο μεγάλος έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη επισφραγίζεται με τον γάμο και οι δυο τους έχοντας μαζί τους και τον μικρό Πετρή είναι συγκινημένοι που επιτέλους τα κατάφεραν. Οι οικογένειές τους καθώς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους και όλοι πιστεύουν πως αυτός ο γάμος θα σημάνει και τον πολυπόθητο σασμό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts