Σασμός Spoiler: Αυτό δεν το περιμέναμε! Ευθύμης και Στέλλα έρχονται κοντά!

Σασμός Spoiler: Ένα δίδυμο που δε περιμέναμε να δούμε μαζί. Δύο κόσμοι τελείως διαφορετικοί που ενώνονται, για να σκορπίσουν τον τρόμο. Ο Ευθύμης και η Στέλλα ενώνουν τις δυνάμεις τους, με το αποτέλεσμα να κόβει την ανάσα, στη σειρά.

Φαίνεται πως οι περιπέτειες δε σταματούν για τη Στέλλα. Αποφασισμένη να ξεπεράσει τον Αστέρη και να κάνει ένα βήμα μπροστά, αφοσιώνεται στη δουλειά της, με αποτέλεσμα να κάνει λανθασμένες επιλογές.

Ο Ευθύμης θέλει ως σύμμαχό του μία καλή δικηγόρο που γνωρίζει τη συμβαίνει στον χώρο της νύχτας. Η συνεργασία τους αυτή θα βάλει σε κίνδυνο την πρωταγωνίστρια, με την οικογένεια της Στέλλας να αγωνιά.

Όπως δήλωσε και η ίδια η Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξή της:

«Θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, θα κινδυνεύσει η ζωή της, δε θα έχει να κάνει με καλούς ανθρώπους. Οι περιπέτειές της θα έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Αλεξανδρή (τον Ευθύμη)».

Μήπως αυτό σημαίνει πως η Στέλλα και ο Ευθύμης θα έρθουν κοντά κι ερωτικά, στη σειρά Σασμός; Μήπως η συνεργασία τους οδηγήσει τα συναισθήματά τους αλλού; Όπως και να’ χει, οι δυο αυτοί χαρακτήρες θα μας απασχολήσουν αρκετά, στα επόμενα επεισόδια.

Ο Λευτέρης καραδοκεί και -μαζί με την Αιμιλία- σχεδιάζουν την εξόντωση του Ευθύμη. Το θέμα είναι να μην κινδυνεύσει και η Στέλλα, την οποία θα βλέπουμε διαρκώς στο πλευρό του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts