Σασμός Spoiler: Η απρόβλεπτη κίνηση του Μαθιού που θα αναστατώσει το χωριό!

Σασμός Spoiler: Μία απρόβλεπτη κίνηση, προκαλεί χαρά και οργή ταυτόχρονα! Ο Μαθιός εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι το χωριό γνωρίζει τον παράνομο έρωτά του, στη σειρά Σασμός, και αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική!

Μάλιστα, όχι μόνο της κάνει πρόταση γάμου, αλλά φροντίζει η στιγμή αυτή να γίνει αντιληπτή από όλους τους συγχωριανούς του! Δε τον ενδιαφέρει καθόλου που τα πρώτα κουτσομπολιά έχουν πάρει “φωτιά” στο καφενείο του Παντελή.

Αντίθετα, χαίρεται που επιτέλους δε θα κρύβει τον έρωτά του, θα κυκλοφορεί ελεύθερος, αγκαλιά με την αγαπημένη του. Αυτό θα τους δώσει και τη δυνατότητα να συγκατοικήσουν! Όλα κυλούν όμορφα για τον ίδιο, όχι, όμως, για την Βασιλική!

Η ηρωίδα της σειράς δε μπορεί να πιστέψει πως πίσω από το όνομά της ακούγονται τόσο φρικτά σχόλια. Είναι δυνατόν η χήρα του Στεφανή να παντρευτεί τον ξάδελφό του, σχεδόν 2 χρόνια μετά τον θάνατό του;

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Μαθιός κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική και φροντίζει να το μάθουν όλοι, στη σειρά Σασμός. Αυτό θα εκνευρίσει τόσο την ίδια, όσο και την Καλλιόπη, η οποία δε θα ανεχτεί τέτοια ντροπή, μέσα στο ίδιο της το σπίτι…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.