Σασμός spoiler: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός spoiler: Tα γεγονότα που έρχονται θα είναι πράγματι ανατρεπτικά αφού ένας ακόμα χωρισμός αναμένεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην Άνω Ποριά.

Είναι η παρουσία της Νάντιας στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, που θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Ανάμεσα τους θα μπει ο ανταγωνισμός και η έχθρα!

Εδώ λοιπόν είναι που μπαίνει και το λεγόμενο spoiler αφού σε σημερινό του στόρυ φαίνεται η Τζένη, η πρώην πια σύντροφος του Νικηφόρου, να κρατάει μία αυτοσχέδια αγχόνη!

Αν και η εικόνα είναι πολύ… περιποιημένη, και το σχόλιο spoiler έχει γραφτεί αρκετές φορές, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ούτε ο Μανώλης, ούτε και ο Νικηφόρος θα αποπειραθούν να κρεμαστούν!

Εκτός και αν είναι γαμήλια κρεμάλα που επίσης δεν προβλέπεται! Το πιθανότερο σενάριο είναι το σχοινί να υπήρχε κάπου εκεί κοντά στην Άνω Ποριά που συχνά πυκνά όλο και κάποιος πεθαίνει

diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts