Στέλλα Γκίκα: Η παπαδιά του Σασμού με μαγιό στην παραλία! Η ηλικία και η σπουδαία καριέρα

Η παπαδιά της σειράς «Σασμός» βρήκε ελεύθερο χρόνο και πήγε στην παραλία να κάνει τις βουτιές της.

Η κατά κόσμον Στέλλα Γκίκα ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς, έβαλε το μαγιό της και πήγε να κάνει το μπάνιο της.

Έβγαλε μάλιστα και μια selfie ενώ χαλάρωνε στην ξαπλώστρα και την πόσταρε στο facebook γράφοντας στη λεζάντα: «Μπάνιο φίλοι μου! Μπάνιο οπωσδήποτε! Τώρα, που τα νερά είναι κρύα και κάνει καλό στα νεύρα». Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι από τις αγαπημένες ηρωίδες της σειράς.

Η ηλικία

Την ηλικία της Στέλλας Γκίκα ουδείς γνωρίζει καθώς δεν την έχει αποκαλύψει ποτέ!

Η σπουδαία καριέρα

Η Στέλλα Γκίκα ζει στην Αθήνα και έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην πορεία της έως τώρα μετρά πολλές επιτυχίες με τελευταία αυτή του Σασμού. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αλέξης Ζορμπάς (2017), Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην (2016), Ίων (2003), Το τρίτο στεφάνι (2009).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Άγριες Μέλισσες (2019), Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Εντιμότατοι Κερατάδες (2007), Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Η τράπεζα (2002), Σασμός (2021).

Ποιον ρόλο είχε κάνει στις Άγριες Μέλισσες και πώς συνδέεται με την Αργυρώ;

Η ηθοποιός είχε υποδυθεί τη μητέρα της Θεοδοσίας, την Καλλιόπη, η οποία έφτασε στο Διαφάνι για να δει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της. Ήταν μια γυναίκα δυναμική και με γλώσσα ροδάνι, που δεν άφηνε τίποτα απαρατήρητο και κυρίως τη συμπεριφορά του γαμπρού της. Δεν ανεχόταν πολλά-πολλά και είχε έρθει για να τους βάλει σε τάξη…

«Την ηρωίδα που ερμηνεύω την έχει συνθλίψει αυτό το γεγονός, ο θάνατος της Θεοδοσίας, γιατί εκτός από αυτό ξέρει ότι είναι ένοχη. Αν δεχόταν να την πάρει δηλαδή μαζί της, δεν θα συνέβαινε αυτό. Αυτό είναι κάτι που τώρα που το λέμε ούτε μπορώ να το διανοηθώ. Πώς μπορεί να νιώθει», έχει πει η ίδια.

Όπως έχει πει η ίδια, στον Σασμό, είχε διαβάσει αρχικά τον ρόλο της Καλλιόπης. Δείτε τι έχει πει γι΄αυτό στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Απαρηγόρητοι Καλλιόπη και Αστέρης! Η κίνηση του Μαθιού που τους σοκάρει

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική εξαφανίζεται

Σασμός: Η καθηλωτική ερμηνεία της Εύας Παπαδάκη ως μικρή Καλλιόπη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts