Συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή του στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης ο Αδαμαντίδης και απειλεί με αγωγές όσους τον εμπλέκουν!

Στη δικογραφία σοβαρής υπόθεσης διακίνησης κοκαΐνης αναφέρεται ο Θέμης Αδαμαντίδης ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη. Σήμερα οδηγήθηκαν για απολογία στα δικαστήρια τέσσερις συλληφθέντες οι οποίοι και απολογήθηκαν. Δύο από αυτούς προφυλακίζονται, ο 64χρονος δηλαδή που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης μιας και οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές ενώ τον δρόμο για τις φυλακές παίρνει και ένας ακόμα συνεργός. Ο 64χρονος φέρεται να αποθήκευε τα ναρκωτικά στο σπίτι του στη Βάρη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διακινούσε περίπου 50 γραμμάρια κοκαΐνη την εβδομάδα.

«Δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το ζήτημα και θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί αλλά τελικά κάνουν το παν, οτιδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο αρκεί να βγάλουν λεφτά, αρκεί να οικονομήσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά!

Σύμφωνα με τη δικογραφία, στην υπόθεση εμπλέκεται και μία 50χρονη γυναίκα, σύντροφος του ηγετικού μέλους. Διακινούσε και εκείνη ποσότητες ναρκωτικών, έχοντας το δικό της πελατολόγιο. Το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της οργάνωσης από την εγκληματική τους δραστηριότητα υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τις 70,000 ευρώ. Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν και άλλοι δύο συλληφθέντες που όμως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts