Τζορτζ Μάικλ: Οι «προφητικοί» στίχοι που τραγούδησε στην τελευταία συναυλία του

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε για τελευταία φορά μπροστά σε κοινό στις 17 Οκτωβρίου του 2012, στο Earls Court του Λονδίνου. Η συναυλία έκλεισε με ένα medley των τραγουδιών του Τζορτζ Μάικλ «Amazing», «I’m Your Man» και «Freedom! ’90», δεμένα με μια διασκευή του τραγουδιού του 1941 «I Remember You».

Οι τελευταίοι στίχοι που τραγούδησε δημοσίως (από το I Remember You) ήταν: «Όταν τελειώσει η ζωή μου και με ζητήσουν οι άγγελοι να θυμηθώ το μεγαλύτερο ρίγος, θα τους πω ότι θυμάμαι εσένα».

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2012, ο Τζορτζ Μάικλ απουσίασε από τα μουσικά δρώμενα. Η σιωπή του ερμηνεύτηκε άλλοτε ως σχεδιασμός επανένωσης των Wham!, δημιουργίας νέου δίσκου ή προετοιμασίας για μία ακόμα περιοδεία. Την ίδια ώρα, πάντως, δημοσιεύματα στον Τύπο, έκαναν λόγο σταθερά για επιδείνωση της υγείας του. Τελικά, τα όποια σχέδια, πραγματικά ή φημολογία, δεν πρόλαβαν να ευοδωθούν και οι τελευταίοι στίχοι που τραγούδησε, αποδείχτηκαν συμβολικοί.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts