Το τραγικό τέλος του Βίκου στο Μαύρο Ρόδο και ο θρήνος της Διδασκάλου

Μαύρο Ρόδο: Με εμφάνιση τράπερ ο Γιάννης Κουκουράκης ως Βίκος έγινε ξανά το κεντρικό πρόσωπο για τους φανς του Μαύρου Ρόδου και viral στο Twitter. Φέτος δίνει τον καλύτερο του εαυτό υποκριτικά και θα σφραγίσει το φινάλε της σειράς. Με τη δολοφονία του από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Τον αλλοτινό τηλεοπτικό του πατέρα στις Άγριες Μέλισσες.

Η Κύρα κάνει comeback και ο Βίκος γνωρίζει τη μητέρα του

Σε μία εβδομάδα από σήμερα θα δούμε να πέφτουν οριστικά οι τίτλοι τέλους του Μαύρου Ρόδου, μιας σειράς που αγαπήθηκε για την ιδιαιτερότητά της από το κοινό. Αν και είχε αστοχίες στο σενάριο, είχε ταλαντούχους ηθοποιούς που κράτησαν ψηλά το επίπεδο της παραγωγής.

Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι η φετινή έκπληξη με τον ρόλο του. Εντελώς διαφορετικός από τον άβουλο Κωνσταντή των Άγριων Μελισσών. Στην κυριολεξία «κέντησε» ως ο μαφιόζος Βίκος και ορκισμένος εχθρός του Θέμη Καστρινού, του αλλοτινού τηλεοπτικού του πατέρα στις Άγριες Μέλισσες.

Φαίνεται πως είναι καρμικό οι δυο τους να ορίζουν ξανά το τέλος μίας σειράς. Στην τελική τους αναμέτρηση σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Θέμης τον σκοτώνει και βάζει τέλος και στην κόντρα τους.

Θα είναι όμως γλυκόπικρο το φινάλε για εκείνον. Λίγο πριν, θα έχει συναντηθεί επιτέλους με τη Φιλαρέτη, αυτή τη φορά ως γιος και μητέρα. Εκείνη μάλιστα θα τον κρύψει για ένα διάστημα στο μοναστήρι, καθώς ο Θέμης τον αναζητά παντού.

Ο Καστρινός ζητά εκδίκηση και αυτή τη φορά έχει βοηθό την Κύρα που κάνει comeback στην Πάτρα.

«Θα σε πάρω να φύγουμε»: Τα πρώτα πλάνα του in love φινάλε στο Μαύρο Ρόδο και ο γάμος.

Η Αλεξία απλά είναι το δόλωμά τους για να φτάσουν σε εκείνον. Εκείνη βέβαια θα είναι το πιο τραγικό πρόσωπο από όλα, αφού χάνει τον αγαπημένο της. Μα κυρίως η Κατερίνα Διδασκάλου ως Φιλαρέτη.

Αναζητούσε επί χρόνια τον γιο της και τώρα δεν έχει την ευκαιρία να κερδίσουν τη χαμένη τους ζωή.

Προς το παρόν ο Βίκος έγινε το τρολ του Twitter γιατί στην προσπάθειά του να μην γίνει αντιληπτός επειδή κρύβεται από τον Θέμη, το παράκανε με την αμφίεσή του έξω από το μοναστήρι με την Αλεξία και έγινε ο…τράπερ του Μαύρου Ρόδου. Τα σχόλια τα λένε όλα.

Δες κι αυτό:

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »