«Το χρηματοκιβώτιο έκλεισε» – Το 10ψήφιο ποσό που χρωστάει ο ΑΝΤ1 στον Πάνο Μιχαλόπουλο

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος έχει κάνει τεράστια επιτυχία στο επάγγελμα του με όλους τους ρόλους, που έχει αναλάβει να παίξει να κάνουν τεράστια επιτυχία.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο έχει επιλέξει με δική του απόφαση και επιλογή να απέχει από τα τηλεοπτικά με ένα πρόσφατο ρεπορτάζ του Πρωινό μας να ανακοινώνει την επιστροφή του και συγκεκριμένα στη σειρά Τμήμα Ηθών του Μανούσου Μανουσάκη.

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο συζητήσεων προκειμένου να επιστρέψει στη σειρά. Η διαπραγμάτευσή γίνεται μεταξύ του Μανούσου και του Πάνου. Είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και ο Μανούσος αισιοδοξεί ότι αυτή η συμφωνία θα κλείσει όπως και ότι θα γίνουν κάποια γκεστ από παλαιότερους ηθοποιούς που ήταν στη σειρά».

Και ενώ λοιπόν οι θαυμαστές του Μιχαλόπουλου γέμισαν χαρά με την είδηση της επιστροφής του, ο ίδιος παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην Espresso και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα με τον ίδιο να απαντάει ανοιχτά και ξεκάθαρα για τη σειρά αλλά και για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1.

Η απάντηση του Πάνου Μιχόπουλου για την επιστροφή του στην τηλεόραση

«Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι. Επειδή σε εμπιστεύομαι και έχω δώσει τα τελευταία χρόνια ορισμένες συνεντεύξεις μόνο σε εσένα, σου λέω το εξής: Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα.

Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε», είπε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »