Φεύγει από τη Famagusta και… παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γη της Ελιάς

Τέλος ο ρόλος του στη σειρά, Famagusta και εισβάλλει στη Γη της Ελιάς! Μάλιστα θα τον δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς αυτή τη σεζόν και στον τέταρτο κύκλο της Γης της Ελιάς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις!

Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει από τη σειρά, Famagusta προκειμένου να μπει στη Γη της Ελιάς; Ο Στέφανος Μιχαήλ, ο «Θοδωρής» από το Famagusta, φεύγει από τη μία σειρά των Ανδρέα Γεωργίου και Βάνας Δημητρίου για να βρεθεί στην άλλη πετυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς και… θα υποδυθεί τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον, τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική.

Ο Στέφανος Μιχαήλ είχε μιλήσει στο Mega Καλημέρα για τη σειρά, Famagusta και τα σχόλια που έχει δεχθεί: «ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος για πολλούς λόγους. Και για την ιστορία και γι΄αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Δυστυχώς, αφήσαμε το θέμα της εισβολής στην Κύπρο να ξεθωριάσει και μέσα από την σειρά την επαναφέραμε στο φως. Είναι λες και την ξαναζούμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας και τα δεινά που μας προκάλεσε η τουρκική εισβολή, είναι μία “ανοικτή πληγή”. Υπάρχουν άνθρωποι που 50 χρόνια μετά δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ, έχουμε ανθρώπους ξεριζωμένους δίπλα μας, έχουμε ανθρώπους που έχασαν αγαπημένους τους, ανθρώπους αγνοούμενους».

Η γη της ελιάς: Αυτό θα είναι το φινάλε του Ορέστη

Ο Στέφανος Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι», και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega, Famagusta.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον ο ρόλος μου. Δεν είναι «παλιόπαιδο» όμως. Αυτό που μού συμβαίνει δεν μπορώ παρά να το θεωρήσω μοιραίο. Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον Κούλλη Νικολάου και θέλω να είμαι ταπεινός και να κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα για τη ζωή που έχω σήμερα», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

«Θεωρώ ότι για να είναι ισορροπημένος ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αξίες και ιδανικά που θα είναι οι βάσεις του, και θα πορεύεται με αυτά. Γιατί έτσι έχεις στόχους όνειρα και αξίες. Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια, διάσπαση και σταματάμε να εστιάζουμε στα πράγματα που έχουν σημασία: αυτά είναι απλά, η αγάπη, η οικογένεια. Όλα αυτά χάνονται και έτσι χάνεται και ο άνθρωπος. Τα social media παίζουν ρόλο σε αυτό. Έχουμε λάθος πρότυπα μέσω αυτών. Μας ενδιαφέρει να δείξουμε πρόσωπα που δεν είμαστε πραγματικά και ακολουθώντας τη μόδα, να δείξουμε που πάμε, γιατί απλά πήγαν άλλοι. Παρακολουθώ ανθρώπους που δεν είναι αυτό που δείχνουν, είναι ψεύτικοι και γι αυτό θα ήθελα να σβήσω τους λογαριασμός μου στα social. Δεν μου αρέσει η ψευτιά και το δήθεν. Αν δω ένα σχόλιο που θα το πει ο άλλος είναι μέσα από την καρδιά του μπορεί και να απαντήσω. Στα άλλα όχι. Δεν μου τυχαίνει συχνά να πάρω αρνητικά σχόλια. Η αδικία είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts