Φουλ ερωτευμένος o Survivor Ηλίας Μπόγδανος με πρώην παίκτρια του GNTM

Ο 29χρονος τραγουδιστής, Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στον Αγιο Δομίνικο και από προχθές τον βλέπουμε να αγωνίζεται στο «Survivor», φεύγοντας από την Ελλάδα άφησε πίσω του την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία είναι μοντέλο, και μάλιστα συμμετείχε στον φετινό κύκλο του «GNTM».

Με αφορμή την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης, η σύντροφός του, που ήδη της λείπει ο Ηλίας, θέλησε να του στείλει τη θετική της ενέργεια με ένα Instagram story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της.

H 21χρονη Αλεξάνδρα, που μοιράζει την καταγωγή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Σουηδία, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της τής αρέσει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο, εσχάτως δε να παρακολουθεί και το «Survivor».

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Πέτρος Κουσουλός για Μαζωνάκη: «Τι θα λέμε αν πάθει αυτό που έπαθε ο Σεργιανόπουλος; Προκαλώ να μου κάνει μήνυση όποιος…»

Αποκαλύψεις: Με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Πέτρος Κουσουλός έκανε μια τοποθέτηση-φωτιά, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »