Φως στο τούνελ: Νικολούλη – «Όλο αυτό το διάστημα μιλούσα με τον 33χρονο δολοφόνο»

Φως στο τούνελ: Όσα ανέφερε στην έναρξη της έκτακτης εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη μετά την φρικτή αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά νερά

Το φως στο τούνελ, άναψε ξανά για την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το σκληρό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η εκπομπή επέστρεψε εκτάκτως στο πρόγραμμα του Alpha.

Το βράδυ της Παρασκευής 18/6 η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε ξανά στο πλατό της, έχοντας στη σκαλέτα της πληροφορίες και διαλόγους, που έμειναν για καιρό στο σκοτάδι.

Τώρα ήρθε η ώρα να βγουν στο φως οι συνομιλίες του 32χρονου πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και όσα δήλωνε μερικές ημέρες πριν, έχοντας σκηνοθετήσει με κάθε λεπτομέρεια το φρικτό έγκλημα της Καρολάιν.

Φυσικά ολόκληρη η εκπομπή αφορά αποκλειστικά την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν από τον πιλότο σύζυγό της. Το απόγευμα της Πέμπτης 17/6 ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος μετά από πολύωρη ανάκριση των αρχών, ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts