Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του αστυνομικού που κράτησε στην αγκαλιά του το μωρό της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανάρτηση του Χρήστου Βαρδίκου, του αστυνομικού που κράτησε στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Καρολάιν, πραγματικά ραγίζει καρδιές.

Ο Αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Βαρδίκος, ήταν ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς, που έφθασαν πρώτοι στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και ο άνθρωπος που πήρε στην αγκαλιά του το έντεκα μηνών κοριτσάκι, τη μικρή Λυδία, μέχρι να καταφθάσουν οι συγγενείς του ζεύγους.

«Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Εγώ ασχολήθηκα με το μωρό. Το μωρό το κράταγα περίπου μισή ώρα στην αγκαλιά μου, μπήκαμε στο περιπολικό, για να ζεσταθεί, μέχρι να έρθουν συγγενικά πρόσωπα να τους το παραδώσω. Η εικόνα που θα μου μείνει χαραγμένη είναι το μωρό να είναι πάνω στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του. Μόλις είδα το παιδί, ένιωσα μια συναισθηματική κατάρρευση. Όσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», είχε δηλώσει ο αστυνομικός.

Μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι δολοφόνος ήταν ο σύζυγος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έκανε μια ανάρτηση που πραγματικά ανατριχιάζει.

Μάλιστα, ο Χρήστος Βαρδίκος, άλλαξε και την φωτογραφία του προφίλ του στο Facebook και πλέον βλέπουμε ένα μαύρο φόντο.

«Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου.

Η Λυδία “μου”, το μωρό “μου”, σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…», έγραψε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts