Όλα όσα έγιναν στην ακρόαση για την παράσταση «Η σιωπή δεν είναι χρυσός» του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο θέατρο «Χώρος Τέχνης Ασωμάτων»

Οδός Ασωμάτων 6, στο «Χώρος Τέχνης Ασωμάτων» στο Θησείο. Μεσημέρι Τετάρτης, τέσσερις η ώρα, με την αγωνία στο φουλ μια και ως δημοσιογράφος, έπρεπε να παρευρεθώ για να καλύψω δημοσιογραφικά την πρώτη μου ακρόαση για την απονομή ρόλων σε μια σπουδαία μουσικοθεατρική παράσταση, «Η σιωπή δεν είναι χρυσός» με κύριο θέμα της το bullying, την οικογένεια, την διαφορετικότητα και την βία γενικότερα.

Οι κριτές που επρόκειτο να συναντήσω για πρώτη φορά ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχοι και έμπειροι, οπότε αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διπλασιαστεί η αγωνία μου.

Μαυρίκιος Μαυρικίου. Το παιδί-θαύμα. Οι διαγωνισμοί της τηλεόρασης ήταν ένα μικρό ξεκίνημα για να φανεί στην μετέπειτα πορεία το μεγάλο του ταλέντο, το οποίο με τη στήριξη ανθρώπων που πίστεψαν σ’αυτόν, όπως ο Νίκος Μουρατίδης, του άνοιξε τους δρόμους σε ένα λαμπρό μέλλον. Νέες συνθέσεις και δημιουργίες, προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Βουτιά στο κενό», νέες συνεργασίες με επιστέγασμα εκείνη με τον Μίμη Πλέσσα. Έργο ζωής, βασισμένο σε προσωπικά του βιώματα το νέο του μιούζικαλ, που ακούει στο όνομα «Η σιωπή δεν είναι χρυσός».

Σκηνοθέτης του έργου ο Μιχάλης Μητρούσης. Ταλέντο και εμπειρία μαζί. Με ένα ιστορικό σκηνοθετικής κάλυψης πολλών μουσικοθεατρικών παραστάσεων, ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να έχει λόγο στην διανομή και επιλογή των ηθοποιών του μιούζικαλ. Με τη βοήθεια και τη συμμετοχή της Ελευθερίας Ρήγου, μιας καλλιτέχνιδας εξίσου ταλαντούχας και αγαπημένης από το κοινό, η δυναμική αυτή ομάδα των τριών δεν άκουσε απλά, αλλά ακροάστηκε με διακριτικότητα, υπομονή, σεβασμό, τακτ και χιούμορ τον καθένα υποψήφιο ξεχωριστά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7982 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr