Άγρια γη: Η Μυρτώ είναι έτοιμη να πει την αλήθεια για την Όλγα μπροστά σε όλους

Άγρια γη: Στο επεισόδιο αυτής της Παρασκευής 20/1, ο Γρηγόρης εκμυστηρεύεται στον Θωμά ότι ο Άρης είναι ο Νικόλας, ο αδερφός του Στέφανου.

Ο Αντώνης μαθαίνει από τους γονείς της Ρένας ότι εκείνη δεν πήγε ποτέ να τους δει και ζητά τη βοήθεια του Γιώργου για να την εντοπίσουν. Κοντά στη Χαλκίδα όμως, θα βρεθεί το πτώμα μίας γυναίκας που τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν με εκείνα της Ρένας.

Η Μυρτώ είναι έτοιμη να εφαρμόσει το σχέδιό της και να πει την αλήθεια για την Όλγα μπροστά σε όλους στη συνέντευξη τύπου. Η Ελπίδα είναι έξαλλη με τον Στέφανο που της έστειλε αγωγή διαζυγίου και του ανακοινώνει ότι θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια του Κωστή.

Ο Κωστής όμως εκφράζει την επιθυμία του στον Στέφανο ότι θέλει να μείνει μαζί του μετά το διαζύγιο. Ο Ορέστης εντοπίζει τον Χρήστο στο ξενοδοχείο που κρύβεται. Ο Άρης ακόμα αγνοείται. Ο Μιχάλης βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του Άρη αλλά ένας κυνηγός θα τον αποπροσανατολίσει επίτηδες. Ο Άρης βρίσκεται στο σπίτι του κυνηγού ενώ είναι ακόμα ζαλισμένος από το χτύπημα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts