Άγρια Γη (8/2): Σε κατάσταση σοκ ο Μάνος – Η Εύα του αποκαλύπτει πως έχουν έναν γιο τριών ετών

Χαμός αναμένεται να γίνει σήμερα 8/2 στην Άγρια Γη, καθώς η Ρένα, μετά από όσα πέρασε, φεύγει από το σπίτι θέλοντας να βρει ξανά τον εαυτό της.

Οι σημεριές 8/2 εξελίξεις της Άγριας Γη

Ο Γιώργος την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο που μένει και φαίνεται ότι νοιάζεται αρκετά για εκείνη. Ο Στέφανος και η Ζωή περνάνε ωραίες στιγμές μαζί και έρχονται κοντά ερωτικά. Εκείνη παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να ενημερώνει την Ολγα για οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι με τη Μυρτώ.

Ο Ορέστης βλέπει στο ίντερνετ μια φωτογραφία που προδίδει τη σχέση του με την Ολγα. Αγχώνεται και καταλαβαίνει πως μόνο εκείνη θα μπορούσε να το έχει σχεδιάσει: «Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις για να πετύχεις τους σκοπούς σου; “Εδωσες” τη σχέση μας για να πετύχεις τι; Ξέρεις κάτι; Χωρίζουμε, τέλος, μην τολμήσεις να με πάρεις ξανά τηλέφωνο».

Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να της μιλήσει, όμως εκεί τον περιμένει μια έκπληξη: Το παιδί της. Η Ρένα χωρίζει τον Αντώνη κι έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργο. Παράλληλα, η Ολγα καταστρώνει νέο, σκοτεινό σχέδιο για να κάνει κακό στη Μυρτώ και χρησιμοποιεί τη Ζωή γι’ αυτό. Ο Θωμάς καταλαβαίνει πως η Ζωή ετοιμάζει κάτι εναντίον της Μυρτώς, ενώ ταυτόχρονα, μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ Στέφανου και Ζωής. Ο Ορέστης ανατρέπει όσα πίστευαν ο Μιχάλης και ο Αρης για τη σχέση του με την Ολγα.

Η Νάντια αισθάνεται απειλή από την παρουσία της Εύας: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συνεχίζεις και της μιλάς; Διώξε τη, δεν θέλω να είναι στις ζωές μας», του λέει. Ομως, το μεγάλο σοκ θα έρθει όταν η Εύα αποκαλύψει στον Μάνο πως έχουν έναν γιο τριών ετών! Η σχέση του με τη Νάντια δοκιμάζεται, μετά την αποκάλυψη αυτή. Ο Γιώργος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αντώνης του λέει πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Ρένα.

Η Ελπίδα θα περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Αρη και όλα δείχνουν να κυλάνε όμορφα, μέχρι που εκείνη ανακαλύπτει μερικά κομμάτια από παζλ που κρύβει μέσα σε μια σακούλα. Αναγνωρίζει το παζλ καθώς τα κομμάτια είναι ίδια με αυτά που έχει κι εκείνη. Τα παίρνει μαζί της με σκοπό να τα συναρμολογήσει και σοκαρισμένη ανακαλύπτει το μυστικό της ταυτότητας του Αρη και η σχέση τους δοκιμάζεται για άλλη μια φορά.

Τι θα δούμε αύριο, 9/2

«Ηξερες τόσο καιρό την αγωνία μου να σε βρω, μου πουλάς έρωτα, κοιμάσαι με τη μάνα μου και όλα αυτά για να εκδικηθείς; Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά, σε σιχαίνομαι», του λέει και φεύγει. Ο Μιχάλης, φοβούμενος πως η Ελπίδα θα πει στην Ολγα την αλήθεια για τον Αρη, τον συμβουλεύει να της μιλήσει και να της ζητήσει να τον καλύψει: «Καλύτερα να της μιλήσεις και να την πάρεις με το μέρος σου και να σε προστατεύσει. Κινδυνεύουν να τιναχτούν όλα στον αέρα», αλλά ο Αρης έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τα αισθήματα της Ελπίδας. Η Ολγα βλέπει την Ελπίδα σε κακή κατάσταση και την πιέζει να της πει τι συμβαίνει, αλλά εκείνη δεν λέει τίποτα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts