Άγρια Γη: Οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας (19-23)

Άγρια Γη: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά του ΣΚΑΙ, από τη Δευτέρα 19/9 έως και την Παρασκευή 23/9.

Άγρια Γη, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Όλα ξεκινούν 28 χρόνια πριν, όταν ο δεκάχρονος Νικόλας, γιος του Πέτρου Γαλάνη ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας.

28 χρόνια μετά, η Ελπίδα είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και μητέρα του Κωστή. Η «Άγρια Πλαγιά» ανήκει πλέον στη μητέρα της Όλγα Γρίβα, που τότε ήταν γραμματέας του Πέτρου. Η Όλγα, αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη μετά την απαγωγή του γιου τους, παντρεύτηκε τον Αντώνη, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη. Η Ελπίδα δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο, Νικόλα.

Παράλληλα, ο Άρης Μάρκου επαγγελματίας στρατιώτης, που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή, του φίλου και συνάδελφού του, Μάνου. Ο Άρης βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη ζωή του. Εφιάλτες που πολύ σύντομα θα «ζωντανέψουν».

Άγρια Γη, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου

Στο παρελθόν, η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να κρατήσει το παιδί, καρπό του έρωτά τους αλλά εκείνος επιμένει να κάνει έκτρωση. Τότε εκείνη, οργανώνει, με τη βοήθεια του φίλου της, του Χρήστου, ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης, που θα αλλάξει δραματικά τις ζωές όλων. Ο μικρός Νικόλας εξαφανίζεται και σημαίνει συναγερμός στο σπίτι της οικογένειας Γαλάνη, ενώ ταυτόχρονα η Μυρτώ, η μητέρα του, πηγαίνει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Τα νέα όμως από το μαιευτήριο δεν είναι ακριβώς αυτά που περίμεναν. Η μικρή Ελπίδα είναι σοκαρισμένη από την απαγωγή του Νικόλα, που έγινε μπροστά στα μάτια της. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας καταφέρνει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του.

Στο παρόν, η Ελπίδα περνάει κρίση στον γάμο της με τον Στέφανο, εξαιτίας της υπερβολικής ζήλιας του. Νοσταλγεί ακόμη τον παιδικό της φίλο, τον Νικόλα. Η Όλγα έχει εξελιχθεί σε σημαντική επιχειρηματία της περιοχής. Δείχνει αδυναμία στον Αλέξη, τον γιο που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, τον Αντώνη. Παράλληλα, ο τραυματισμένος Άρης μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα. Ο πατέρας του, ο Μιχάλης, αγωνιά όταν μαθαίνει ότι η ζωή του Άρη κινδυνεύει.

Άγρια Γη, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης συνέρχεται στο νοσοκομείο κι ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο. Συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος του φίλος και συμπολεμιστής, έχει σχεδόν χάσει το φως του μετά την επίθεση που δέχτηκαν στην Αφρική. Με τον Μιχάλη αποφασίζουν να τον κρατήσουν κοντά τους. Η Ελπίδα αντιδρά στη σκληρή συμπεριφορά της Όλγας απέναντι στους εργαζόμενους στο κτήμα. Η Όλγα θυμάται την απαγωγή του μικρού Νικόλα πριν από χρόνια. Και την τραγική κατάληξη αυτής της περιπέτειας, αφού μια άτυχη στιγμή, έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ο Πέτρος μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Άγρια Γη, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Ο θάνατος του Πέτρου χρόνια πριν κι η εξαφάνιση του μικρού Νικόλα, βυθίζουν σε απόγνωση τη Μυρτώ. Η Όλγα υποκύπτει στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει τότε σαν τοπικός αστυνόμος την υπόθεση, ενώ η Όλγα προχωρά με επιτυχία στο σατανικό της σχέδιο να αγοράσει το κτήμα από τη Μυρτώ. Η μικρή Ελπίδα θρηνεί για τον φίλο της και μέχρι σήμερα θέλει να μάθει τι απέγινε, γι’ αυτό απευθύνεται στον Γιώργο, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εκείνος απ’ την άλλη, εντοπίζει την παλιά γνωριμία της Όλγας με τον Χρήστο. Ο γάμος της Ελπίδας με τον Στέφανο περνάει σοβαρή κρίση, ενώ ο Άρης αναγνωρίζει μετά από χρόνια τον απαγωγέα του.

Άγρια Γη, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Χρήστου Τσακίρη τον απαγωγέα του, που σκότωσε τον πατέρα του, μπροστά του και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα που σημάδεψαν και άλλαξαν δραματικά τη ζωή του. Στο πλευρό του πάντα ο Μιχάλης Μάρκου, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε και ο φίλος του Μάνος, που ο τραυματισμός του στη Αφρική τον άφησε σχεδόν τυφλό. Η Όλγα Γρίβα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και γίνεται σύμβουλος περιφερειάρχη. Η Ελπίδα, μετά από ένα τρομερό ξέσπασμα ζήλιας του Στέφανου, αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει, μια απόφαση που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του και γυρίζει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάει…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts