Άγριες Μέλισσες: Έρωτας στο πλατό; Τι τρέχει με την «Ασημίνα» και συμπρωταγωνιστή της;

Άγριες Μέλισσες: Τι και αν το ειδύλλιο που ζει στο τηλεοπτικό πλατό του «Διαφανίου» με τον γοητευτικό ηθοποιό είναι παράνομο, στην πραγματικότητα η τηλεοπτική «Ασημίνα» δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει πως είναι παράφορα ερωτευμένη μαζί του.

Εδώ και μερικούς μήνες, λέγεται πως ο φτερωτός θεός τους σημάδεψε με τα βέλη του, με τον ερωτά τους να είναι παθιασμένος. Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον ηθοποιό και μουσικό, η Έλλη Τρίγγου αισθάνθηκε πως συνδέονται με μια δυνατή χημεία, με τον ίδιο να μην αργεί να την πολιορκεί.

Μετά τα πρώτα ραντεβού έγιναν ζευγάρι και πλέον είναι αχώριστοι. Αν και στα γυρίσματα προσπαθούν να κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και να μην δίνουν τροφή για σχόλια, όσοι τους ζουν αναφέρουν πως ο έρωτας του ενός για τον άλλον δεν κρύβεται.

Εκείνος γεννημένος και μεγαλωμένος στη Ρόδο, ο νεαρός αποφοίτησε από μουσικό γυμνάσιο και λύκειο και μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ήρθε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το επάγγελμα του τραγουδιστή.

Μόλις τελείωσε τις μουσικές σπουδές του. αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του και στην υποκριτική. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετρά σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του, γεγονός που κάνει την Έλλη να τον θαυμάζει ακόμη περισσότερο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως εκείνος και η Έλλη είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, με το ειδύλλιο τους να έχει όλες τις προδιαγραφές να αντέξει στον χρόνο, σύμφωνα με το ΧΑΪ.

Η Έλλη Τρίγγου και ο Γιάννης Βασιλωττος μοιάζουν παραδομένοι στον ερωτά τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts