Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα άγρια βασανιστήρια του Βόσκαρη σε πρόσωπο που δεν φαντάζεσαι

Άγριες Μέλισσες: Αυτό κι αν είναι spoiler! Τα προσεχή επεισόδια, είναι γεμάτα ανατροπές και άγριες σκηνές που δεν είχαμε καν φανταστεί.
Την ώρα που η Λενιώ μαθαίνει ότι επιτέλους ελευθερώνεται και έρχεται η στιγμή της επιστροφής της στο Διαφάνι, ο Βόσκαρης ετοιμάζει νέο σχέδιο.

Αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Προύσαλη και τα βασανιστήρια δεν θα έχουν τέλος. Σκοπός του είναι μεν να εξοντώσει τη Λενιώ ενώ στα χέρια του θα πέσει κι ένα πρόσωπο που δεν πάει ο νους σου. Εκείνος λοιπόν που θα βασανιστεί όσο κανένας, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο, είναι ο κουρέας του Διαφανίου, όταν ο Βόσκαρης μάθει ότι είναι κομμουνιστής.

Άγριες Μέλισσες: Έρωτας στο πλατό; Τι τρέχει με την «Ασημίνα» και συμπρωταγωνιστή της;

Οι σκηνές που έρχονται είναι άγριες πολύ όλα βέβαια, σύμφωνα με το spoiler, θα γίνουν με τη συμβολή της Μυρσίνης. Στο σημερινό επεισόδιο, το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως.

Ο Μπάμπης προσλαμβάνεται από τον Μελέτη και τον Κωνσταντή ενώ ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί. Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει τη ζωή της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts