Άρης στον Λέοντα από τις 2 Ιουλίου ως 18 Αυγούστου 2019! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 2 Ιουλίου οπού και θα παραμείνει ως τις 18 Αυγούστου δίνοντας πάθος και ενέργεια για αγάπη σε όλα τα ζώδια. Η ζωντάνια και η μαχητικότητα είναι έντονες σε ότι και αν κάνουμε και βάζουμε υψηλούς στόχους που προσπαθούμε να τους πετύχουμε. Με τον Άρη στο Λέοντα, κάνουμε μια ζωντανή εντύπωση και έχουμε εντυπωσιακή παρουσία και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το αριστοκρατικό ύφος μας δεν περνάει απαρατήρητο αλλά γινόμαστε απαιτητικοί απέναντι στους άλλους. Γινόμαστε δραματικοί και εκφραστικοί και ό, τι κάνουμε έχει τη μοναδική σφραγίδα μας.

Άρης στον Λέοντα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Υποκινούμαστε από μεγάλη πάθη, ενεργούμε γενναιόδωρα και έχουμε το χάρισμα να ενθαρρύνουμε τους άλλους να αναλάβουν δημιουργικά ρίσκα. Ξέρουμε πώς να βγάλουμε τους κρυμμένους θησαυρούς από τους ανθρώπους. Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και η μεγάλη καρδιά μας εμφανής σε εκείνους που συναντάμε. Μπορεί να γίνουμε όμως αυταρχικοί, εξαιτίας του επίμονου δυναμισμού και του ηγετικού στυλ μας. Δουλεύουμε σκληρά για την επίτευξη των ονείρων μας. Μας προσελκύουν οι εκλεκτοί εραστές που μας ανεβάζουν στα ουράνια. Το σεξ δεν είναι μόνο μια μορφή ευχαρίστησης, αλλά επίσης μια μορφή τέχνης. Έχουμε έντονη σεξουαλική ενέργεια σαν εραστές και ένα χαρούμενο ενθουσιασμό που κόβει την ανάσα! Μεταδίδουμε το ένδοξο μεγαλείο της αγάπης σε κάθε σεξουαλική επαφή. Αλλά θέλουμε ο εραστής μας να μας έχει πάντα στην κορυφή, αν όχι σεξουαλικά, τότε σίγουρα συναισθηματικά.

Ο Άρης στο Λέοντα αναζητά πάντα τις σχέσεις που του επιτρέπουν να είναι αρχηγός. Κυριαρχεί ο σεξουαλικός ενθουσιασμός, η ζεστασιά, η διάθεση για γέλιο και παιχνίδι, αλλά και μια εγωκεντρική στάση απέναντι στο σεξ. Όμως η ζεστασιά, ο ενθουσιασμός και η καλλιτεχνική προσέγγιση στον έρωτα, αντισταθμίζουν τον εγωισμό. Επίσης, κάνουμε τον εραστή μας να αισθάνεται προνομιούχος. Θεωρούμε το σεξ σημαντικό στη σχέση, ακόμη και ιερή δραστηριότητα. Το σεξ είναι μια προέκταση του εγώ μας, αγαπάμε να τραβάμε την προσοχή, αλλά φοβόμαστε την γελοιοποίηση και την αμηχανία.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε την μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

Άρης στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Λέοντα στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά μια πολύ δραστήρια και σημαντική περίοδος για εσάς αφού ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα. Θα έχετε τη διάθεση να πάρετε ρίσκο σε διάφορες υποθέσεις σας και το πάθος και η όρεξη για ζωή θα είναι έντονα. Το φλερτ αυτήν την περίοδο παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς αφού δεν κολλάτε πουθενά και διεκδικείτε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Η δημιουργικότητά σας είναι αυξημένη και νέες ιδέες σας βοηθούν να προωθήσετε την εργασία σας και τα ταλέντα σας. Δεν υπάρχει τίποτα νιώθετε που να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας και καταφέρνετε σχεδόν ότι βάζετε στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί τώρα να αποφασίσετε μια μετακόμιση .η ανακαίνιση και να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που χρειάζονταν στο χώρο του σπιτιού. Είναι καλή εποχή για να πουλήσετε μια κατοικία. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε μικροδιαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με μέλη της οικογένειας σας. Μπορεί να εκδηλώσουν τις αντιρρήσεις τους για κάποιες αποφάσεις σε θέματά σας. Μην πυροδοτείτε με τα λόγια σας καταστάσεις και μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts