Άρωμα και γεύση Ιταλίας από τον πιο ποιοτικό καφέ!

Η εταιρία Espresse βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του (γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ένα διαφορετικό άρωμα και ντελικάτη γεύση).

Κάθε μέρα, σχεδόν σε κάθε σημείο του πλανήτη, οι άνθρωποι ξεκινούν, συνεχίζουν και κλείνουν την ημέρα τους πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ. Είναι από τα πλέον δημοφιλή ροφήματα και, ιδίως τα τελευταία χρόνια, είτε στο σπίτι είτε στα καταστήματα της πόλης μας πίνουμε όλο και πιο προσεγμένους καφέδες. 

 Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Mattia Portioli μαζί με τον Νίκο Πάπα στις εγκαταστάσεις της Espresse στην Ελλάδα.

Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού οίκου Portioli. Από το 2004 είναι αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας των μηχανών καφέ του οίκου G.I.M.E που ανήκει στο GRUPPOPORTIOLI καλύπτοντας τις ανάγκες καφέ των κλάδων HO.RE.CA., OFFICE, HOME.

Ξεκινάμε λοιπόν τη μέρα μας με τον ποιοτικό καφέ της Εspresse Piortoli!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts