Άσχημα νέα για την Φαίη Σκορδά – Έγινε γνωστό πριν από λίγο πως…

Εκτός ΣΚΑΙ βρέθηκε χθες 6/2 η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή της, Πρωινό μας. Ο λόγος ήταν η κακοκαιρία Μπάρμπαρα που ειδικά την Δευτέρα σφυροκοπούσε τα βόρεια προάστια με το χιόνι να έχει κλείσει πολλούς δρόμους και να χρειάζονται αλυσίδες στα αυτοκίνητα.

Το κανάλι του Φαλήρου λοιπόν, έβαλε στη θέση της πρωινής του εκπομπή τους Αταίριαστους, με σκοπό να μεταφέρουν όλο το κλίμα της κακοκαιρίας στην Ελλάδα.

Πως τα πήγαν όμως οι Αταίριαστοι σε τηλεθέαση την ώρα της Σκορδά;


Το Πρωινό μας το τελευταίο ειδικά διάστημα δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση, σημειώνοντας μονοψήφια ποσοστά, παρόλο που έχει δυνατά spoilers για το Survivor All Star. Οι Αταίριαστοι ωστόσο που πήραν την θέση της εκπομπής το πρωί της Δευτέρας “έσκισαν” κάνοντας 14,9% σε δυναμικό κοινό.

Ο ΣΚΑΙ για πολλά χρόνια μέχρι πρόπερσι (πέρσι ήταν η Μαλέσκου) είχε στο πρωινό πρόγραμμα του ενημέρωση και όπως φαίνεται από τα νούμερα, αυτό είναι που θέλουν οι τηλεθεατές του.

Το ότι η ενημέρωση ενδιαφέρει πολύ τα τελευταία χρόνια, φαίνεται και από τις ψυχαγωγικές εκπομπές που πλέον την έχουν εντάξει στην ροή τους

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts