Άφωνοι όλοι με την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Πόσο καψούρης είστε;» – Η αντίδραση του Πρωθυπουργού στην ερώτηση δημοσιογράφου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στην Κοζάνη την Τρίτη 14/2 και παραχώρησε μία συνέντευξη Τύπου κατά την οποία απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δέχθηκε και μία ερώτηση η οποία τον άφησε άναυδο.

Πιο συγκεκριμένα, κάποια στιγμή τον λόγο πήρε ένας δημοσιογράφος από τον ραδιοφωνικό σταθμό με τίτλο “Καψούρα” και του είπε χαρακτηριστικά: «Εκπροσωπώντας το Ράδιο Καψούρα της Πτολεμαΐδας, θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο καψούρης είστε;».

Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου

Τότε, ο πρωθυπουργός άρχισε να χαμογελά και απάντησε αμέσως στον δημοσιογράφο: «Επιτέλους, μια ερώτηση που ταιριάζει στο κλίμα των ημερών. Κοιτάξτε, συνοδεύομαι από την σύζυγό μου, την οποία κάλεσα να έρθει μαζί μου στην δυτική Μακεδονία, την οποία αγαπώ πολύ. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους. Οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν όμως μόνο σήμερα, αλλιώς δεν θα υπήρχε το ράδιο Καψούρα».

Τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες στο σπίτι της Μαρέβα και του Πρωθυπουργού

Το πρωί της Τρίτης 20/9 ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην ραδιοφωνική ψυχαγωγική εκπομπή του Sfera Fm με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που τσακώνεται με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα σε πρόσφατη έξοδό της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts