Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός που είχε δανείσει τη φωνή του στο «Toy Story»

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 74 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός, R Lee Ermey, γνωστός από τον ρόλο τού αρχιλοχία Hartman στην ταινία «Full Metal Jacket» του Stanley Kubrick.

Όπως ανακοίνωσε ο επί σειρά ετών μάνατζέρ του, πέθανε στο νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια από επιπλοκές πνευμονίας.

Γεννημένος στην πόλη Εμπόρια του Κάνσας των ΗΠΑ μεγάλωσε σε αγρόκτημα με τα πέντε αδέλφια του. Όταν έγινε 14 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στην πόλη Ζίλα της Ουάσινγκτον. Επέλεξε να καταταγεί στον στρατό, αντί να εκτίσει ποινή φυλάκισης, καθώς είχε προβλήματα με τον νόμο. Έγινε πεζοναύτης για 11 χρόνια, πέρασε 14 μήνες στο Βιετνάμ και 11 μήνες στη νήσο Οκινάουα της Ιαπωνίας αλλά έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ.

O R Lee Ermey είχε εμφανιστεί σε πάνω από 60 ταινίες, μεταξύ άλλων τα φιλμ «Αποκάλυψη Τώρα», «Ο Μισσισσιπής καίγεται», «Toy Soldiers», «On Deadly Ground» (Σε επικίνδυνο έδαφος), «Seven», «Prefontaine»και σε τηλεοπτικές σειρές. Επίσης δάνεισε τη φωνή του σε πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων, όπως τα τρία «Toy Story» (έκανε τον Sarge) και σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως το «Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness».

Διαβάστε επίσης:

Μαρί (Κυριακού) Κωνσταντάτου: Δείτε πώς είναι σήμερα! Σπάνια δημόσια εμφάνιση

Άστραψε Και Βρόντηξε Η Λάουρα Νάργες: “Σταματήσετε Την Κάθε Μου Ανάμειξη Με Τον Κώστα Κοκκινάκη”! Το Κείμενο Κόλαφος Και Η Τελευταία Προειδοποίηση!

Κι όμως! Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 28 του!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts