Τον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ αναμένεται να επισκεφτεί σήμερα, Πέμπτη 08/12 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Θα ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου από την επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ και την καθηγήτρια Τώνια Μοροπούλου.
Η επίσκεψη στον Πανάγιο Τάφο είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 το πρωί. Θα φτάσει στις 09:10 στην είσοδο της Παλαιάς Πόλης, όπου θα τον υποδεχθούν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας Χρήστος Σοφιανόπουλος και ο Πατριαρχικός Επίτροπος μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος.
Αμέσως μετά, θα περπατήσει μέχρι το Πατριαρχείο όπου θα τον υποδεχθεί ο Πατριάρχης Θεόφιλος και όλοι μαζί, με πομπή, θα μεταβούν στον Πανάγιο Τάφο.
Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στον Πανάγιο Τάφο πριν από την έναρξη των διμερών διαβουλεύσεων με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου και την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
- Συγκινημένος περιγράφει την εμπειρία του στον Πανάγιο Τάφο, ο συντηρητής Πέτρος Χαλόφτης
- Αλέξης Τσίπρας: Η συνάντηση με τον Μπισμπίκη και η ερώτηση για τη Βανδή
- Φεύγει για Κούβα ο Αλέξης Τσίπρας
- Ο Αλέξης Τσίπρας στους πιο σέξι ηγέτες του κόσμου-Όλη η λίστα
- Ο Αλέξης Τσίπρας ανάμεσα στους 5 χειρότερους ηγέτες παγκοσμίως
- Η φωτογραφία που ανέβασε ο Τσίπρας με Ευρωπαίους δημοσιογράφους







