Αλέξης Τσίπρας: Επίσκεψη στον Πανάγιο Τάφο πριν τη συνάντηση με Αναστασιάδη – Νετανιάχου

Τον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ αναμένεται να επισκεφτεί σήμερα, Πέμπτη 08/12 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Θα ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου από την επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ και την καθηγήτρια Τώνια Μοροπούλου.
Η επίσκεψη στον Πανάγιο Τάφο είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 το πρωί. Θα φτάσει στις 09:10 στην είσοδο της Παλαιάς Πόλης, όπου θα τον υποδεχθούν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας Χρήστος Σοφιανόπουλος και ο Πατριαρχικός Επίτροπος μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος.
Αμέσως μετά, θα περπατήσει μέχρι το Πατριαρχείο όπου θα τον υποδεχθεί ο Πατριάρχης Θεόφιλος και όλοι μαζί, με πομπή, θα μεταβούν στον Πανάγιο Τάφο.
Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στον Πανάγιο Τάφο πριν από την έναρξη των διμερών διαβουλεύσεων με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου και την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts