Ανθρωποκυνηγητό για τον άντρα που σκότωσε δύο άτομα και το ανέβασε στο Facebook

Οι αστυνομικές αρχές της πολιτείας Οκλαχόμα των ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση ενός άνδρα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για διπλή δολοφονία και για επίθεση σε αστυνομικούς την οποία και κατέγραψε σε βίντεο και ανήρτησε στο Facebook.

Ο Μάικλ Βανς, 38 ετών, ανήρτησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής δύο βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, τα οποία είχε καταγράψει με το κινητό του μετά την ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς. Ο ίδιος φέρεται να διέφυγε με ένα περιπολικό και στη συνέχεια σκότωσε δύο συγγενείς του, σχεδόν αποκεφαλίζοντας τον έναν από αυτούς.

Ο δράστης ανέφερε σε ένα εκ των δύο βίντεο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι σκοπεύει να κυνηγήσει πολλά ακόμα άτομα που σχετίζονται με μια δικαστική υπόθεση εναντίον του.

«Σας δείχνω ότι αυτό είναι αληθινό», λέει κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Βανς, ο οποίος φαίνεται να φοράει μία ματωμένη μπλούζα και βρίσκεται, πιθανόν, στο εσωτερικό του κλεμμένου περιπολικού.

«Αν θέλετε να δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια, μείνετε συντονισμένοι στα δελτία ειδήσεων». Προειδοποίησε επίσης ότι τα «πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ έντονα».

Σε ένα άλλο βίντεο, ο δράστης φαίνεται να κρατάει στα χέρια του ένα τουφέκι τύπου AK-47 (Καλάσνικοφ).

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η αιματοχυσία ξεκίνησε την Κυριακή το βράδυ, αφότου δύο αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για πυροβολισμούς σε κατοικία λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Οκλαχόμα. Και οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των πυροβολισμών, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο ύποπτος αργότερα φέρεται πως πυροβόλησε μια γυναίκα και έναν άντρα με σκοπό να τους κλέψει τα οχήματά τους.

Ο Βανς είχε πρόσφατα αφεθεί ελεύθερος από τις φυλακές της Οκλαχόμα, όπου κρατούνταν για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε ένα 15χρονο κορίτσι.

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts