Ανοιξιάτικες αισθηματικές προβλέψεις 2019, ανά ζώδιο

Η άνοιξη κατέφθασε και για μια σημαντική μερίδα του πληθυσμού είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Το αστρολογικό σκηνικό που διαμορφώνεται είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δείχνει πως αυτούς τους τρεις μήνες που της ανήκουν, θα υπάρξουν ευκαιρίες για τα αισθηματικά ζητήματα όλων των ζωδίων!

Ανοιξιάτικες αισθηματικές προβλέψεις 2019, ανά ζώδιο

Το Μάρτιο την παράσταση κλέβει ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς, ο οποίος θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις και μπορεί να μας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις των αισθηματικών μας ζήτημα των. Βέβαια όσοι έχουν κατά νου να επιχειρήσουν μία προσέγγιση σε ένα πρόσωπο που υπήρξαν μαζί κατά το παρελθόν αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να το υλοποιήσουν. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα έχει ιδιαίτερη όρεξη για στενές αισθηματικές επαφές καθώς προτιμά να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, δείχνοντας πως θα απομακρυνθούμε από οτιδήποτε μας πιέζει αυτό το μήνα.

Ο Απρίλιος είναι πιο ξεκάθαρος σε σύγκριση με το Μάρτιο καθώς ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα μας βοηθήσει να δούμε πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να φοράμε «ροζ γυαλιά». Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να ξεκινήσουν νέες ρομαντικές σχέσεις και νέοι έρωτες βγαλμένοι από τα παραμύθια. Γύρω στα μέσα Απριλίου θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πως όλα τα παραμύθια έχουν δράκο, για αυτό καλό θα είναι να κρατήσουμε πιο επιφυλακτική στάση ιδιαίτερα με πρόσωπα που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή μας.

Ο Μάιος μπαίνει δυναμικά καθώς ο συνδυασμός της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού αναλαμβάνει να μας βάλει στη δράση. Νέες γνωριμίες, φλερτ, συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν θα έχουν την τιμητική τους και οι αποφάσεις θα είναι γρήγορες, σχεδόν παρορμητικές. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της κυβέρνησης της τον Ταύρο και αναζητά συναισθηματική και πρακτική ασφάλεια. Στον Ταύρο συναντά και τον Ουρανό ο οποίος ταράζει τα ύδατα και μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια όσον αφορά τα αισθηματικά ζητήματα. Αυτά που γίνονται ξαφνικά είναι τα αγαπημένα του, για αυτό οι κινήσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα θα πρέπει να είναι μετρημένες για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Η άνοιξη ξεκινά με πολύ καλές προϋποθέσεις για εσένα καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και δεν θα σε αφήσει χωρίς να σου φέρει νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τον Ερμή ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων και μπορεί να εξαφανίσει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει μία φιλική σχέση από μία ερωτική. Πριν αποφασίσεις να ενδώσεις σε μία σχέση με ένα/μια φίλο/η σου σκέψου πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στο τέλος Μαρτίου καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να μην συνειδητοποιείς τι θέλεις εσύ, πόσο μάλλον τι θέλουν οι άλλοι.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πιο εσωστρεφής μήνας και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα αισθηματική ιστορία που για κάποιο διάστημα θα είναι πολύ καλά προφυλαγμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα, σχεδόν κρυφή. Παρόλα αυτά απόφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις καθώς στα μέσα Απρίλιου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ευνοήσει και τα μεγάλα λόγια αλλά και τις μεγάλες εξαπατήσεις. Ο Μάιος έρχεται με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως η γοητεία σου θα είναι αυξημένη. Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις και δούλεψε για ένα αισθηματικό σου ζήτημα που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου θα βρίσκεται στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου καθώς η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σου δημιουργεί έρωτα με την επαγγελματική σου αναγνώριση. Λόγω του ότι θα περνάς πολλές ώρες στο γραφείο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει εκεί ένα ειδύλλιο. Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς ίσως να δημιουργήσει κάποια εμπόδια επικοινωνιακής φύσεως στην αρχή και θα πρέπει να το διαχειριστείς με σύνεση προκειμένου να τα ξεπεράσεις. Στα τέλη Μαρτίου η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα δείχνει πως το διάστημα δεν ενδείκνυται για να επενδύσεις σε μία νέα σχέση καθώς θα ακούσεις πολλά τα οποία δεν θα υφίσταται.

Περίμενε να πάρεις τις αποφάσεις σου τον Απρίλιο σε περίπτωση που έχεις βρει κάτι που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον καθώς τότε το κλίμα θα είναι πιο βοηθητικό για να βγάλεις συμπεράσματα. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς στα τέλη Μαρτίου, θα σε κάνει πιο εξωστρεφή και περισσότερο επικοινωνιακό/η ανεβάζοντας τις πιθανότητες να κάνεις νέες γνωριμίες, όμως μην παρασυρθείς από μεγάλες υποσχέσεις. Ιδανικό διάστημα για τα αισθηματικά σου ζητήματα είναι το διάστημα από τα μέσα Μαΐου και έπειτα καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αυξάνει τους θαυμαστές γύρω σου. Η γοητεία σου θα είναι αξεπέραστη και θα σε οδηγήσει σε μία σχέση η οποία θα έχει τα αισθηματικά και πρακτικά εχέγγυα που ζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έρχεται με πολύ καλή διάθεση προς εσένα και η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει ανθρώπους κοντά σου οι οποίοι θα σου ασκήσουν έντονη έλξη. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία σχέση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται ή έρχεται από το εξωτερικό ή να ξεκινήσεις ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο που θα σε μαγέψουν οι γνώσεις του, οι ιδέες του και οι απόψεις του. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι πως ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύς δείχνοντας πως θα υπάρξουν μικρά εμπόδια κατά την επικοινωνία σου. Πρόσεξε ώστε αυτά να μη γίνουν αφορμή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

Τον Απρίλιο η Αφροδίτη θα έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Σε γενικότερο πλαίσιο θα παρατηρήσεις πως με κάποιο μαγικό τρόπο τα όρια των επαγγελματικών και των αισθηματικών ζητημάτων θα είναι ασαφή. Πρόσεξε ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει μία ροπή στις λάθος αποφάσεις και μία άγνοια αισθηματικών «κινδύνων». Ο Μάιος θα σου δώσει κίνητρα για να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να δραστηριοποιηθεί προς ένα αισθηματικό στόχο που σε ενδιαφέρει. Οι φίλοι σου θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί στα δικά σου προσωπικά ζητήματα και δεν αποκλείεται μέσω αυτών να ξεκινήσεις μία νέα σχέση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης θα σου δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον για τα αισθηματικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα ανεβάσει το σεξαπίλ και τη λίμπιντο σου στα ύψη. Αυτό θα γίνει αφορμή για να περάσεις θερμές νύχτες και ημέρες όμως μπορεί να γίνει και αφορμή να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στα αισθηματικά ζητήματα οι οποίες μπορούν να αποφευχθούν. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η με τις αισθηματικές επενδύσεις ιδιαίτερα κατά το τέλος του μήνα καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και του Ποσειδώνα δείχνει πως θα έχεις λάθος προσέγγιση στα αισθηματικά σου ζητήματα. Ο Απρίλιος είναι πολύ καλύτερος για εσένα καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο που μετακινήθηκε και η Αφροδίτη, στους Ιχθύς.

Οι ευκαιρίες για ταξίδια και για νέες γνωριμίες μέσα από ταξίδια θα είναι αρκετές για αυτό εκμεταλλεύσου σωστά τις ημέρες που θα έχεις ελεύθερο χρόνο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει κατά τα μέσα Απριλίου όμως η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα τον εξιδανικεύσει, δημιουργώντας σου μεγάλες προσδοκίες κάτι το οποίο μπορεί να σε απογοητεύσει αργότερα. Το πρώτο μισό του Μαΐου προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις είτε με το/η σύντροφό σου είτε με αυτόν/η που θα ήθελες να γίνει ο/η σύντροφός σου. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά σου, τις εκρήξεις θυμού και τα κτητικά συναισθήματα τα οποία θα κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts