Ανοιξιάτικη διάθεση και χρώματα στις νέες τάσεις της γυναικείας υπόδησης!

Η εταιρεία MOURTZI υποδέχεται την Άνοιξη με νέα χρώματα, νέες τάσεις, νέα διάθεση και παρουσιάζει μια συλλογή εμπνευσμένη από θετικά συναισθήματα και όμορφες εικόνες.  Deep orchid, giverny, exotic flower, blue bell, scuba, oltremare, ajuga, lilac, teal blue είναι μερικές νέες αποχρώσεις που βρίσκουμε στην συλλογή μας που είναι ολοκληρωμένη με loafers, μπαλαρίνες, εσπαντρίγιες, γόβες, mules, πέδιλα. Επίσης ανανεωμένη είναι και η bridal collection της εταιρείας.


Θέλεις κάτι άνετο και ταυτόχρονα στιλάτο; Οι ευκολοφόρετες, μοντέρνες και κομψές μπαλαρίνες είναι το ιδανικό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο ή στη βόλτα μέχρι την βραδινή σου έξοδο. Συνδύασέ τες με τζιν ή με ένα girly ανοιξιάτικο φόρεμα.


Ιδανικές για κάθε περίσταση είναι οι εσπαντρίγιες. Δερμάτινες με χρώμα, δέρμα σουέντ, πολύχρωμες κορδέλες, διαφορετικά ύψη, laser cut λεπτομέρειες και τόσα άλλα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι εσπαντρίγιες έχουν το πολύ θετικό ότι τις φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν κουράζουν τα πόδια και δίνουν στυλ.

Στην εταιρεία MOURTZI τα σχέδια των υποδημάτων είναι εκείνα που ακολουθούν τη γυναίκα και κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική. Η ιστορία της εταιρίας Mourtzi είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υποδημάτων υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Απογειώνουν το γυναικείο στυλ σε κάθε ώρα της ημέρας!

Κάντε τις αγορές σας στο concept store Eρμού 18, Σύνταγμα ή βρείτε μας online WWW.MOURTZI.COM. Tηλ. Επικοινωνίας: 210 3210032.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts