Από το Νησί στη Γη της Ελιάς: Ιφιγένεια Τζόλα: Η ηλικία και 5+1 άγνωστες πτυχές της ζωής της

Η Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη δραματική σειρά του Mega, σε έναν ρόλο που αδιαμφισβήτητα της έχει ταιριάξει πάρα πολύ.
Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, που και παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις και ήδη έχει σημειώσει στο βιογραφικό της πολλές συνεργασίες.

Η Ιφιγένεια Τζόλα έχει ξεκινήσει την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία, μιας και, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, είχε αποφασίσει από τότε ότι εκείνη ήταν η καριέρα που θα ακολουθούσε στο μέλλον. Η αγάπη της για την υποκριτική είναι πολύ μεγάλη, μιας και συνεχώς προσπαθεί να βελτιώνεται στη δουλειά της και να προχωράει σε νέες συνεργασίες.

Η πανέμορφη ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της από τον ρόλο της στη σειρά “Έχω ένα μυστικό”, όπου υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παιδική ηλικία. Ακολούθησε ο ρόλος στο Νησί, όπου κατείχε τον ρόλο της μικρής Άννας, της μικρότερης κόρης της Ελένης και του Γιώργη (Κατερίνα Λέχου- Στέλιος Μάινας).
Από εκεί και πέρα, η ίδια έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και μάλιστα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τις προηγούμενες σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά “8 λέξεις” και κατείχε τον ρόλο της Ιφιγένειας, ενώ τη φετινή σεζόν κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”, εκείνον της Βασιλικής, όπου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση. Η Βασιλική ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Φίλιππο και σε κάθε επεισόδιο το Twitter παίρνει φωτιά στα σχόλια, μιας και τους “χειροκροτεί” συνεχώς.

HOT: Η Γη της Ελιάς: Έξω φρενών ο Στάθης: «Το καλοκαίρι θα φύγω από εδώ!»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η Γη της Ελιάς, είναι μόλις 22 χρονών.

Ο πρώτος της ρόλος ήταν σε ηλικία 8 ετών στη σειρά “Έχω ένα μυστικό”

Παράλληλα με την υποκριτική, σπουδάζει πολιτικές επιστήμες.

Στον ελεύθερο της χρόνο, κάνει συγχρονισμένη κολύμβηση και όποτε προλαβαίνει scuba diving.

Αγαπημένη της ταινία είναι The Phantom of the Opera και Narnia.

Της αρέσουν τα extreme sports.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts