Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Απριλίου 2019

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Απριλίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Απριλίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

ΚΡΙΟΣ

Βάζετε φωτιά στο αντίθετο φύλο από την ένταση του πάθους και του ενθουσιασμού που εκπέμπετε χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ξυπνά ξαφνικά ο ερωτικός πόθος σας, έχετε τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και κυνήγι, έτσι είναι μια καλή στιγμή να φλερτάρετε, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να προγραμματίσετε μερικές αξέχαστες ερωτικές νύχτες λαμβάνοντας ευχαρίστηση και αγάπη. Είναι μια θετική στιγμή να βρεθείτε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, καθώς και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκδηλωθεί συναισθηματικά. Τολμήστε να ρισκάρετε ακόμα και τη συμβίωση, τη δέσμευση ή απλά ενισχύστε συναισθηματικά το δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε κουρασμένοι και ότι έχετε φθάσει στα όριά σας; Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς ζητά να δείτε κατάματα την αλήθεια, αποβάλλοντας από τη ζωή σας σχέσεις που δεν σας γεμίζουν συναισθηματικά αλλά αντίθετα, σας δημιουργούν συναισθηματικό κενό. Πάρτε τη δύναμη να δώσετε ένα τέλος στα οδυνηρά συναισθήματα του παρελθόντος. Εάν κρατάτε συναισθηματικά αντικείμενα από παλιές αγάπες όπως γράμματα, φωτογραφίες, ημερολόγια κ.λ.π , καλό θα ήταν να τα πετάξετε γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Για να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος και να απελευθερωθείτε από τις επώδυνες και απογοητευτικές καταστάσεις, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σάς οδηγούν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως νιώθετε εγκλωβισμένοι μεταξύ των φίλων σας και του ενδιαφέροντος σας προς τον αγαπημένο σας; Η νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας μπορεί να κάνει τους φίλους σας να σας εκφράσουν την αποδοκιμασία τους σχετικά με τις ερωτικές επιλογές σας ή μπορεί να αισθάνονται ότι τους παραμελείτε για τον έρωτά σας. Δώστε όλη σας την ενέργεια και το χρόνο στους φίλους σας, η αγάπη μπορεί να περιμένει. Και με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, μπορείτε να έχετε την υποστήριξη των φίλων σας αν προσπαθείτε καιρό τώρα να ξεπεράσετε μια σχέση, βοηθώντας σας στον αγώνα σας. Κι αν είστε μόνοι, ένα κύμα… ερωτικής ενέργειας σάς κατακλύζει τώρα, έτσι εκδηλώστε την παθιασμένη φύση σας, δεν πρόκειται να είστε μόνοι για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κλειδί για τη μελλοντική σας ευτυχία δεν είναι η σύγκριση του νέου συντρόφου σας με το παρελθόν σας, είναι το μήνυμα της πανσελήνου στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος. Για να μπορέσετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να κάνετε τα πράγματα να ρέουν ομαλά στη συναισθηματική σας ζωή, επιβάλλεται να σβήσετε το παρελθόν σας ολοκληρωτικά. Με τον Άρη στον εσωστρεφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, η εσωτερική ένταση που ίσως νιώσετε αυξάνει την ενεργητικότητα και τη δραστηριότητά σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Εκείνο όμως που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας είναι ότι αυτός ο μήνας μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και σύγχυση όσον αφορά τα σήματα που λαμβάνετε από το σύντροφό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts