Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Μαρτίου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Μαρτίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Μαρτίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αναμφισβήτητα σεξουαλικοί και παθιασμένοι, βάζετε … φωτιά στο αντίθετο φύλο, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι αδράξτε την ευκαιρία. Αν είστε σε σχέση, το φεγγάρι αγκαλιά με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στο θολό και απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας σάς ζητούν να σιγουρευτείτε κατά πόσο η σχέση σας μπορεί να έχει εξελικτική προοπτική. Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να φέρει ένα μυστικό στο φως ή ένα ζήτημα που απαιτεί επίλυση. Εάν είτε εσείς ή ο σύντροφός σας δεν ήσασταν αρκετά ειλικρινείς, θα απαιτηθεί τώρα μεγαλύτερη συναισθηματική διαφάνεια. Μόνο φροντίστε να μη γίνετε επιθετικοί, θα μετανιώνετε αργότερα για την αυθάδη συμπεριφορά σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να παλέψετε για την αγάπη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική ζωή σας θα δοκιμαστεί αυτό το μήνα, αλλά είναι στο χέρι σας να ελιχθείτε και να αναπτύξετε τη σχέση σας. Με τον Άρη στο ζώδιό σας και τον ανάδρομο Ερμή στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, δεν μπορείτε τώρα να μην επιδείξετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Κάποια αλλαγή στην πορεία της σχέσης σας μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική. Αυτό που σας βοηθάει είναι να είστε στωικοί, βαδίζοντας προς τα εμπρός με γενναιότητα και αγωνιστικότητα. Προσέξτε όμως τον τρόπο που βγάζετε προς τα έξω τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και κυρίως μην χρησιμοποιείτε εκφοβισμό. Μην παίρνετε φωτιά από κάτι μηδαμινό και ασήμαντο γιατί αν είστε θυμωμένοι, τα λόγια σας μπορεί να γίνουν περισσότερο καυστικά από ό, τι νομίζετε και να κάψετε τις γέφυρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τολμήστε να πάρετε το ρίσκο για να πετύχετε κάτι καλύτερο στην αισθηματική σας ζωή. Η Αφροδίτη κινείται στον ενθουσιώδη ένατο οίκο σας και αγκαλιά με την πανσέληνο που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια καταπληκτική έλξη για κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας. Ενδεχομένως να σας χωρίζει κάποια χιλιομετρική απόσταση ή να έχετε διαφορετικό πολιτισμικό επίπεδο ή ακόμα γνωρίσετε κάποιο άτομο σε ένα ταξίδι, κι αυτό είναι το αφροδισιακό σας. Τολμήστε να είστε ριψοκίνδυνοι στον έρωτα και την αγάπη και έχετε ανοιχτό μυαλό, θα βγείτε κερδισμένοι. Εάν είστε σε σχέση, προσοχή: Αισθάνεστε μία εσωτερική πάλη μέσα σας, θέλετε να αποτινάξετε τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας, όμως καλό θα ήταν να αντισταθείτε στην έκρηξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναλογιστείτε: Ο σύντροφός σας σέβεται πλήρως τη σχέση σας; Η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, και η Αφροδίτη στον αινιγματικό όγδοο οίκο σας σάς βάζουν σε προβληματισμό, προσπαθείτε να ξεκαθαρίστε μέσα σας τι αναζητάτε από την ερωτική σας ζωή. Αν αρχίζετε να περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί με τον αγαπημένο σας, συζητήστε το καθώς αργότερα θα αποβεί καταστρεπτικό για τη σχέση σας και θα συμβάλει στην αποσταθεροποίησή της. Αυτός ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να μιλήσετε για τα πάντα αλλά φροντίστε να είστε διπλωματικοί, δίκαιοι και ευγενικοί, πάντα όμως συζητώντας με ειλικρίνεια. Εάν ήσασταν σε απόσταση μεταξύ σας, είναι καιρός να επανασυνδεθείτε. Επισήμανση: Προσέξτε γιατί τώρα θα είναι εύκολο για σας να συγχέετε την αγάπη με τη σεξουαλική έλξη. 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts