Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη σειρά, που συμμετέχει, «Αυτή η νύχτα μένει», τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για την προσωπική της ζωή.
Αρχικά ανέφερε: «Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι με αυτούς τους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι. Ο ρόλος μου είναι η Ζέτα, μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται.»!
Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη, πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί. Είχα μια τάση να αποφεύγω την τηλεόραση. Δεν ένιωθα έτοιμη με τους ρυθμούς της»!
Και συνέχισε λέγοντας: «Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας μέσω της μητέρας μου, Λίλας Καφαντάρη. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έχω άγχος και δεν το εκδηλώνω. Πάθαινα κρίσεις πανικού πιο παλιά λόγω άγχους. Με βοήθησε η ψυχανάλυση να αντιμετωπίσω το άγχος μου. Κάνω πολλά χρόνια».
Viral Είδηση: Ηλιάνα Μαυρομάτη: Ο μεγάλος «έρωτας» με τον Δημήτρη Λάλο πριν το «Αυτή η νύχτα μένει»
Και κατέληξε λέγοντας η Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Με φλερτάρουν διακριτικά μέσω social. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τον εαυτό μου. Κάνω γυμναστική και προσέχω τα μαλλιά μου. Επιθυμώ εδώ και χρόνια να κάνω παιδί. Δεν έχει υπάρξει ο άνθρωπος που θα με εμπνεύσει».
Δείτε το βίντεο:
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Ο μεγάλος «έρωτας» με τον Δημήτρη Λάλο πριν το «Αυτή η νύχτα μένει»
- Στάθης Κόικας και Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι το νέο ζευγάρι της showbiz
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η απάντηση για τη ζήλια της Βανδή για τις ερωτικές σκηνές με τον Μπισμπίκη
- Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Στάνκογλου στη νέα σειρά του Alpha!
- Αυτή η νύχτα μένει: Ο «Πλαπούτας» από «Της Ελλάδος τα παιδιά» στη σειρά
- Αυτή η νύχτα μένει: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς! Καταιγιστικές οι εξελίξεις







