Βράβευση της mat. fashion ως Plus Size Brand of the Year και το 2021!

H mat. fashion βραβεύεται ως Plus Size Brand of the Year 2021, στην τέταρτη συναπτή διάκρισή της από το Best in Fashion.

Σε ένα ανατρεπτικό έτος που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο της μόδας, η mat. fashion παρέμεινε πρωτοποριακή και δραστήρια, με την επέκτασή της εντός και εκτός συνόρων, ενώ παράλληλα προχώρησε σε αξιοσημείωτες συνέργειες, όπως αυτή με τον Όμιλο Σαράντη για το παγκοσμίως επιτυχημένο brand της Max Factor. 

Το 2021 η mat. fashion ισχυροποίησε την παρουσία της στην Ευρώπη με επτά νέα σημεία πώλησης σε μεγάλα πολυκαταστήματα της  Γερμανίας (ZINSER),  της Λετονίας (ELKOR) και της  Κύπρου (ERA). Προσθέτοντας ακόμη δύο νέα κορυφαία Showrooms στο Σάλτσμπουργκ και τη Φρανκφούρτη, η εταιρεία δίνει πλέον ισχυρό παρόν σε δέκα ευρωπαϊκά Showrooms.

Εντός Ελλάδας, τον τελευταίο χρόνο η mat. σύστησε στο γυναικείο κοινό ένα νέο premium store concept, εγκαινιάζοντας το νέο κατάστημα στον τέταρτο όροφο του πολυκαταστήματος attica στο City Link και εντάσσοντας το πλήρως ανακαινισμένο mat. store του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos  στο ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων της.

Παράλληλα, η εταιρεία λάνσαρε την οικολογική σειρά All Denim, δημιουργημένη εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την εδραίωση της βιώσιμης μόδας στη χώρα μας.

Στόχος της mat. ως Plus Size Brand of the Year 2021 παραμένει η  διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για επίτευξη της άριστης omni-channel εμπειρίας των πελατών, μέσα από την ανανέωση τόσο του ηλεκτρονικού καταστήματος shop.matfashion.com, όσο και της ψηφιακής πλατφόρμας χονδρικής πώλησης στο εξωτερικό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts