Τα plus size εσώρουχα Calvin Klein έρχονται στη mat. fashion!

Η mat. fashion πρωτοπορεί ξανά, λανσάροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη σειρά plus size εσωρούχων Calvin Klein

Με διαχρονικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων ένδυσης για κάθε γυναίκα, η mat. συνεργάζεται με το εμβληματικό lifestyle brand για να προσφέρει σε όλες τις Ελληνίδες εσώρουχα που συνδυάζουν απαράμιλλο στυλ και πρωτοφανή άνεση. 

Στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της mat. fashion, εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες της συλλογής F/W 2021-22, έρχονται να προστεθούν εσώρουχα άριστης ποιότητας, υπενθυμίζοντάς μας ότι τα θεμέλια ενός άψογου outfit ξεκινούν από μέσα. Κλασικές μονοχρωμίες, ανατρεπτικοί χρωματικοί συνδυασμοί και μοντέρνα εμπριμέ patterns χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά plus size εσωρούχων Calvin Klein, τα οποία αγκαλιάζουν τις καμπύλες και αποθεώνουν τη θηλυκότητα, χωρίς περιορισμούς μεγεθών. 

Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με εμπειρία 30 ετών στη μόδα και στη λιανική, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα. Τόσο οι mat. συλλογές, όσο και οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς τους συνεργάτες ανά τον κόσμο, έχουν αναδείξει τη mat. fashion σε έναν σταθερό και αξιόπιστο παράγοντα μόδας, εντός και εκτός συνόρων. Και αυτή, είναι μια τεράστια νίκη για το body positivity!      

Τα plus size εσώρουχα Calvin Klein διατίθενται από τις 6 Οκτωβρίου στο shop.matfashion.com καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της mat. Fashion, σε Αθήνα (The Mall Athens, Avenue Mall, Περιστέρι), Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos & Τσιμισκή 32), Πειραιά, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης.

Ανακάλυψέ τα, νιώσε ακαταμάχητη μέσα-έξω και μοιράσου τον ενθουσιασμό σου στα social media με το #proudinmycalvins!

Βρείτε εδώ τη σειρά plus size εσωρούχων Calvin Klein

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts