Νέα Resort Collection από τη mat. fashion στο Attica City Link

Με αφορμή το λανσάρισμα της ολοκαίνουριας Resort Collection της mat. fashion, η Φαίη Μπέη επισκέφθηκε το νέο κατάστημα της εταιρείας στον 4ο όροφο του attica στο City Link.

Η αγαπημένη κοσμικογράφος, η οποία ξεχωρίζει για την κομψότητα και την αισθητική της, περιηγήθηκε σε όλο τον χώρο, όπου της δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσει το νέο πρωτοποριακό premium store concept των καταστημάτων της mat. και να ανακαλύψει πρώτη την συλλογή της εταιρείας για το Καλοκαίρι του 2021.

Αέρινα καφτάνια με περίτεχνα κεντήματα, εμπριμέ μοτίβα με ethnic-chic αναφορές, αποχρώσεις που φέρνουν πιο κοντά το Καλοκαίρι και ανάλαφρες υφές είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισε η Φαίη στη νέα Resort Collection της mat. fashion.

Από τη συλλογή δε λείπουν φυσικά τα εντυπωσιακά αξεσουάρ σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών, τα οποία πλαισιώνουν άψογα τα ξεχωριστά mat. σύνολα και εξελίσσουν την έννοια του total look.

Η Φαίη Μπέη έγινε μία από τις πρώτες mat. fashionistas που βίωσαν τη νέα οmni-channel εμπειρία shopping που προσφέρει η mat. fashion στο κοινό της, μέσα από την πλοήγηση στον ψηφιακό κόσμο της real size μόδας της mat. με τη χρήση ψηφιακών οθονών αφής.

Γνώρισε κι εσύ τη νέα Resort Collection και απόλαυσε το shopping σε ένα από τα 21 καταστήματα του δικτύου της mat. fashion σε όλη την Ελλάδα και στο shop.matfashion.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts