Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Ιωάννας Τούνη – Δύσκολες ώρες για την influencer

Κάθε influencer εύχεται να μην της συμβεί ποτέ αυτό που έπαθε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η Ιωάννα έχει ένα από τα πιο μεγάλα προφίλ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η απήχηση στον κόσμο είναι τεράστια! Ωστόσο, και τα βασίλεια κάποια στιγμή γκρεμίζονται!
Από εχθές έχει δημιουργηθεί μεγάλος σάλος στο Twitter όταν η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν βρήκε το μεσημέρι στους Παξούς ανοιχτό εστιατόριο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε».
Χρήστης του Twitter ανέφερε πως οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι, επειδή οι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι.

Μετά το περιστατικό αυτό, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers μετά από την προκλητική της τοποθέτηση, καθώς από 800.000 που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 794.000.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts